Skal du male inne eller ute?

Er det dårlig eller fint vær har vi malingen du trenger, enten du skal male inne eller ute.

Male vegger inne?

Bruk tiden inne på å male veggen du alltid har hatt lyst til å male, eller frisk opp fargen på veggen. Jotun har kommet med et vakkert fargekart til Lady Pure Color. Se fargekartet her.

Lady Pure Color er Jotuns vakreste veggmaling noensinne. Den gir et sobert, sanselig og lunt uttrykk, med en unik supermatt fargeopplevelse og finish.

Husk at med riktig tilbehør får du et perfekt resultat. Se vårt utvalg av malerverktøy i vår nettbutikk. Under kan du også se vår gjør-det-selv video av hvordan du maler veggen inne.

 

Male kledningen?

Er det vær for å male ute har vi det du trenger! Glem ikke at grunnmuren og terrassen også trenger å bli behandlet, så de varer lengst mulig. Vil du se Jotuns fargekart for eksteriørmaling, kan du se og laste det ned her.

Jotun Optimal gir suveren farge og glansholdbarhet år etter år, tar til seg minimalt med skitt, og er effektiv mot svertesopp. I tillegg tørker den fort, så du rekker to strøk på en dag.

Husk at med riktig tilbehør får du et perfekt resultat. Se vårt utvalg av malerverktøy i vår nettbutikk. Under kan du også se vår gjør-det-selv video av hvordan du maler kledningen ute.

Male grunnmuren?

Grunnmuren er det fort gjort å glemme når du skal male huset. Har du malt kledningen, men har en grunnmur som er slitt kan dette fort trekke ned totalinntrykket av huset. Se de vakre fargene du kan velge mellom i Jotuns fargekart. Last ned, eller se fargekartet her.

Jotun Premium mur er det sikreste valget for varig pen mur. Den lar fukt slippe ut, er vannavvisende og holder muren tørr.

Husk at med riktig tilbehør får du et perfekt resultat. Se vårt utvalg av malerverktøy i vår nettbutikk. 

Beise terrassen?

Drømmer du om en perfekt sommer ute på den nybeisede terrassen? Få jobben gjort så du kan kose deg her så lenge som mulig. Ta en titt i Jotuns fargekart og velg mellom vakre farger. Last ned, eller se fargekartet her.

Jotun Trebitt terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate, og tørker raskt. Den er enkel å påføre, og du trenger kun ett strøk.

Husk at med riktig tilbehør får du et perfekt resultat. Se vårt utvalg av malerverktøy i vår nettbutikk. Under kan du også se vår gjør-det-selv video av hvordan du beiser terrassen og får et perfekt resultat.

Husk at Montér har Prismatch på maling!

 

Prismatchen gjelder på maling du får kjøpt hos Montér, og vi matcher alle identiske varer om det fremlegges bevis på at malingen er billigere i en annen butikk. Les mer om Prismatch på maling her.

 

Tilbake til Maling og farge