• Ferdig Montert

Ferdig Montert

Hos oss får du både produkter og tjenester til fastpris gjennom tjenesten Ferdig Montert. Enten du skal skifte vindu, legge gulv, bytte eller sette inn ny ytterdør, varmepumpe eller balkongdør, hjelper vi deg å få hele jobben gjort. Enkelt og trygt for deg!

  Ferdig Montert fra Montér
  Ferdig Montert finnes for en rekke av våre produkter. Se oversikten og mer informasjon om hver enkelt nedenfor. Foto: Montér

  Dette er Ferdig Montert

  • Pakkepris på produkt og montering
  • Gjelder innen 30 km kjøreavstand fra Montér byggevarehus
  • Montér tar hele ansvaret for jobben
  • Tilleggstjenester tilgjengelig for hvert produkt
  • Du betaler 50 % av totalsummen ved bestilling, resten etter utført jobb*

  *Les mer om betalingsbetingelser for kjøkken under Betaling lenger ned på siden.

  Ferdig Montert kjøkken og garasje

  Gjennom våre eksklusive samarbeidspartnere på kjøkken og garasje, henholdsvis AUBO og Igland Garasjen, kan vi levere kjøkken og garasje helt ferdig og klart for bruk. Når du bestiller kjøkken hos Montér, setter vi deg i kontakt med sertifiserte kjøkkenmontører som har lang erfaring med å montere kjøkken fra AUBO. Likeledes leverer dyktige montører fra Igland Garasjen nøkkelferdig garasje. Les mer om tjenestene nedenfor.

  Vi tar hele ansvaret

  Når du kjøper Ferdig Montert hos oss tar vi hele ansvaret. For deg betyr det at du har én pris å forholde deg til for hele jobben. Du finner produktet du ønsker deg, og vi finner en profesjonell lokal håndverker som utfører jobben.

  Dersom du ønsker, eller det må gjøres endringer utover det som inngår i den faste og avtalte monteringsprisen, vil håndverkeren kontakte deg for et tillegg i prisen. Dette tillegget må godkjennes av deg før arbeidet kan starte. Snart monteringen er fullført går du gjennom arbeidet sammen med håndverkeren for å sikre at du er fornøyd med jobben som er gjort. Vi følger opp håndverkeren, og du mottar faktura for det ferdige arbeidet fra oss.

  Trygt og enkelt

  Vi garanterer at vi samarbeider med lokale og profesjonelle håndverkere. På den måten kan du være trygg på at arbeidet som utføres er i henhold til byggetekniske krav. Våre håndverkere har gjennomført opplæring i vårt konsept Ferdig Montert og vil følge deg opp slik at du blir fornøyd med resultatet. Ved bestilling betaler du 50% av totalsummen. Det resterende beløpet gjøres opp når håndverkeren er ferdig og du har godkjent utført arbeid.

  Befaring

  Ofte kan det være vanskelig å vite eksakt hvilke mål som skal oppgis for å bestille et produkt. Vi tilbyr at en av våre profesjonelle håndverkere gjennomfører en befaring til fast pris. Håndverkeren vil da kunne fortelle deg hvilke produkter som kan passe og hva som må gjøres for å sette inn produktet. Håndverkeren vil også fortelle deg hva som eventuelt må gjøres av ekstraarbeid for å gjennomføre monteringen. Vi vil da sammen med håndverkeren gi en fast pris på det som tilkommer av tilleggskostnader.

  Vi kan ta med avfall

  Dersom du ønsker det, kan håndverkeren ta med demonterte produkter og avfall mot et tillegg i prisen. Varmepumpe har ikke fastpris på demontering, da det kommer som et tillegg fra den enkelte montør. Prisen vil derfor kunne variere noe lokalt. 

  Betaling

  Ved bestilling betaler du 50% av totalsummen. Det resterende beløpet + eventuelt tillegg, gjøres opp når håndverkeren er ferdig og du har godkjent arbeidet. For Ferdig Montert kjøkken betaler du først 50% av totalsummen. Resten skal være betalt minimum fem dager før kjøkkenet blir levert. 

  Ved feil og mangler

  Dersom det skulle oppstå feil eller mangler med produktet eller monteringen, skal du forholde deg til oss i Montér som følger opp med håndverkeren. Ved feil kan du kontakte byggevarehuset hvor du bestilte tjenesten, som tar det videre. Vi forbeholder oss retten til å følge produktleverandørens reklamasjonsregler, samt avtalen vi har med den profesjonelle håndverkeren som har utført arbeidet. Dersom du skulle ombestemme deg før montering kan du avbestille Ferdig Montert inntil 5 virkedager før avtalt montering.

  Garanti og reklamasjon

  Reklamasjon bør skje hurtigst mulig og uten opphold, men må senest skje 2 år etter at du fikk varen i din fysiske besittelse. Dersom varen er ment å vare vesentlig lengre, er fristen 5 år. De produktene som har garantier utover reklamasjonsreglene i forbrukerkjøpsloven vil ha informasjon om dette sammen med produktbeskrivelsene på hvert enkelt produkt. Garantiene gjelder i Norge.

  Ferdig Montert - trygt og enkelt

  3 spørsmål og svar om Ferdig Montert

  Vi samarbeider med lokale, profesjonelle håndverkere som utfører jobben mens vi i Montér tar ansvaret for at monteringen blir gjennomført til avtalt tid og pris.

  Du kan enten sende oss en forespørsel digitalt eller kontakte Byggeservice i ditt nærmeste byggevarehus. Når du har bestilt, vil du motta en SMS snart oppdraget er formidlet til vår håndverker. Deretter vil håndverkeren kontakte deg for å avklare tidspunkt for befaring/montering. 

  Montér tilbyr tjenesten Ferdig Montert inntil 30 km kjøreavstand fra Montér byggevarehuset tjenesten er bestilt. Ved lenger avstand vil tillegg i prisen tilkomme. Det må være kjørbar bilvei til monteringssted.


  Tjenesten Ferdig Montert forutsetter at montøren enkelt kommer til der hvor produktet skal monteres. Du kan enten kjøpe inn produktene du ønsker montert selv, eller få håndverkeren til å skaffe produktet mot et tillegg i prisen.

  Merk! For varmepumpe kommer håndverkeren med produktet til deg.