Alt om veggplater og panel

Her har vi samlet innhold som er relevant for deg som skal sette opp veggplater, panel og kledning. Utforsk nærmere forskjellen på enkelfals og dobbelfals, hva sprekkpanel er og hvordan montere veggplater i hjemmet.

Foto: Gjøco

Pusse opp et rom i løpet av helgen?

Den jobben kan bli vesentlig lettere - og mer overkommelig  med veggpanelplater fra Huntonit. I artiklene nedenfor kan du lese mer om hvordan andre har pusset opp rom i hjemmet og la deg inspirere til ny dyst!

Veggplater eller panel?

Når du skal pusse opp - enten det er i stua, på soverommet eller det er entreén som skal få en overhaling, kan det være aktuelt å utbedre med veggplater eller panel. De nye spilepanelene som har herjet trendbildet det siste året, er dessuten verdt å overveie. Vi gir deg tips til valg av veggplater og gir deg rådene du trenger for hvordan montere dem. 

Panel: Fals, sprekkpanel og konstruksjonsvirke

Usikker på hva fals eller sprekkpanel er? Eller hvordan bruke konstruksjonsvirke? Ikke fortvil, her har vi samlet artikler som gir deg en grunnleggende innføring i de ulike typene panel - og tips til hva du bør velge for å få ønsket resultat. 

Utvalgte veggplater og panel