Alt om grill og bålpanne

Med en grill eller bålpanne er utesesongen sikret - sommer som vinter! Her har vi samlet artikler som gjelder uteområdets varmekilder. Hva med å invitere venner på grillmiddag, eller samles rundt bålpannen i sommer?

blury mann i front av en broil king grill i modell crown
Med en grill kan du tilberede de beste middager og invitere venner og familie over for en hyggelig aften. Foto: Broil King

Bredt utvalg av grill

Hos oss i Montér kan du være sikker på at du finner en grill som møter dine behov. Enten du er ute etter din første grill eller identifiserer deg som grillmester, har vi grillen du er ute etter! Vårt brede utvalg av gassgriller fra Broil King gir deg grillmuligheter i alle prisklasser. 

Du kan blant annet få hjelp til å velge riktig grill, og lese mer om grillene vi tilbyr. Dersom du allerede har en grill, hjeper vi deg med tips til vedlikehold slik at du kan fortsette å ha glede av den i mange år fremover. 

Vi har også tilbehøret du trenger for å sikre et perfekt resultat. Se vårt brede utvalg av grilltilbehør, pizzasteiner, grillspyd og grillwok! 

Se vårt utvalg av gassgriller

Utvid grillsesongen - velg en bålpanne!

Vi nordmenn elsker å grille. Til tross for at det periodevis er kjølig, er vi blant dem som griller mest - gjerne hele året. Når gassgrillen er pakket inn for sesongen, er bålpannen redningen! Den er utepeis og grill i ett, og gir både ekstra lys og god varme. Med en bålpanne kan du grille alt fra pølser og pizza til varme desserter og popcorn på bål.

Se vårt utvalg av bålpanner og fyrfat