Netthandel: Klikk og hent

Når du handler på monter.no kan du velge å hente varene dine selv, via klikk og hent. Se over at du har valgt klikk og hent hos riktig byggevarehus, før du sender bestillingen.

  Slik fungerer "Klikk og hent" i Montér byggevarehus

  Når du er på www.monter.no og har bestilt varer gjennom tjenesten "Klikk og hent", sender vi deg aller først en ordrebekreftelse på e-post som et bevis på at ordren er kommet gjennom til oss. Deretter gjør vi varene klare for henting og varsler deg gjennom SMS.

  Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Dersom du opplever avvik mellom bestillingenen du la inn og ordrebekreftelsen du har fått tilsendt, ber vi deg kontaktet Montér kundesenter eller byggevarehuset der du skal hente varene hos så snart som mulig.

  Merk! Varene er klare for henting senest i løpet av neste virkedag i byggevarehusets åpningstid. Du får en SMS når bestillingen er klar. Henvend deg i kassen og vis frem ordrebekreftelsen din sammen med legitimasjon når du skal hente varene dine.

  Varer som ikke blir hentet

  Dersom du av ulike årsaker ikke har anledning til å hente ordren din, ber vi deg kontakte byggevarehuset der du var ment å hente varene slik at de får gjort produktet tilgjengelig for kjøp igjen. 

  Hvis du ikke har betalt for varen

  Hvis du kun har reservert og ikke har betalt for varen, vil bestillingen slettes 48 timer etter at du fikk varsel om at varen var klar for henting. Dette for å sikre at andre kunder som er interessert i å kjøpe varen, skal få mulighet til det. 

  Hvis du har betalt for varen

  Har du betalt for varen din på nett, men ikke hentet den, kanselleres ordren etter 7 virkedager og pengene blir tilbakeført din konto. Dersom du ikke har hentet varene dine i løpet av de 3 første dagene etter at varene var klare til henting, mottar du en påminnelse på SMS. Dersom varene fortsatt ikke er hentet etter 7 virkedager (regnet fra den dagen du mottok første hentemelding på SMS), vil ordren kanselleres. Beløpet du har betalt vil bli refundert i etterkant.

  Merk! Ønsker du å avtale ny tid for henting, ta kontakt med byggevarehuset direkte.

  Varer som selges per løpemeter

  Varer som selges i løpemeter, eksempelvis trelast, må kjøpes i hele lengder. Lengden kan variere, og står opplyst i produktteksten i nettbutikken.