• Inspirasjon
  • Belegningsstein, heller, støttemur og dekorstein

Alt om belegningsstein, heller, støttemur og dekorstein

Lyst til å gjøre endringer i hagen eller i oppkjørselen hjemme? Da kan stein være tingen! Vi har et bredt utvalg belegningsstein, heller, støttemur og dekorstein som gjør veien til et flott uteområde kort. La deg inspirere av artiklene nedenfor eller kom innom oss for gode tips og råd!

Skap en ryddig og lett fremkommelig oppkjørsel ved å legge belegningsstein. Enten du ønsker et betongfarvet, eller litt mer varmt uttrykk, har vi produktene du trenger. Foto: Aaltvedt

Et bredt utvalg heller, dekorstein og belegningsstein

Hos oss finner du heller, dekorstein og belegningsstein fra de kjente merkevarene Asak og Aaltvedt. Enten du ønsker å pynte langs husveggen med dekorativ dekorstein, eller legge nye heller på kaffeplassen i hagen, tilbyr vi produktene du trenger. 

Kom gjerne innom ditt nærmeste byggevarehus for å se utvalget av produkter, og nøl ikke med å huke tak i en av oss dersom du trenger hjelp eller har spørsmål. Vi strekker oss langt for å bidra til et godt resultat. 

Utvalgte heller og dekorstein

Utvalgt belegningsstein

Bygge støttemur i sommer?

Da bør du sjekke ut vårt byggeprosjekt "Slik bygger du støttemur". Der gir vi deg tips til valg av produkt og tar deg gjennom grunnarbeid og bygging av støttemuren - stein for stein.