Alt om gulv

Lyst eller mørkt gulv, parkett eller laminat, finérgulv eller vinylgulv? Vi vet at det er mange ting å ta stilling til før du skal velge nytt gulv. Derfor har vi samlet tips, gode råd, årets gulvtrender, og et drøss av artikler slik at du finner det perfekte gulvet til ditt hjem!

Rustikk gulv fra Opus, planter og pynt i bruntoner med foran grønn vegg
Velg e gulv som passer inn i det øvrige interiøret. Sammen med veggmaling og listverk, kan du virkelig få gulvet til å stråle. Foto: Montér

Bredt utvalg av gulv hos Montér!

Vi har et bredt utvalg av gulv i vår nettbutikk. Vi har gulv i alle prisklasser og typer; Parkett, laminat, heltre og gulvbelegg. Hvis du ikke finner akkurat det du ønsker deg i nettbutikken, kan du kontaktet ditt nærmeste byggevarehus, hvor vi kan hjelpe deg med bestilling av de fleste gulvtyper. 

Vi har også avretningsmasse og alt annet du trenger for å legge nytt gulv selv. Lurer du på noe kan våre flinke fagfolk i byggevarehusene hjelpe deg!

Se vårt utvalg av gulv i nettbutikken

Tips og inspirasjon

Enten du har bestemt deg for å bytte gulv, eller bare ønsker å drømme deg bort i inspirerende artikler og lese mer om de siste trendene innen gulv, er du kommet rett. Vi har tatt en prat med våre leverandører og bedt dem gi oss innblikk i gulvtrendene for 2024 - god fornøyelse!

Hos oss finner du et bredt utvalg av gulv - parkettgulv, laminatgulv, finérgulv og vinylgulv

Slik legger du gulv selv

Se filmene eller les artiklene med steg-for-steg forklaring på hvordan du legger gulv selv.

Parkettgulv - naturlig og lunt

Vi i Montér er opptatt av kvalitet og har gleden av å tilby deg varige og vakre parkett i mange ulike uttrykk og finisher. Utforsk vårt utvalg i stiler og materialer. 

Laminatgulv - slitesterkt og enkelt

Hos oss finner du en rekke slitesterke laminatgulv av høy kvalitet. Laminat egner seg godt for mange av rommene i boligen og finnes i en rekke forskjellige mønstre og fargenyanser. Sjekk det ut!