Alt om utendørsmaling

En ny malingsfarge kan gi huset ditt et helt nytt utseende. Vi tilbyr utemaling, olje, lakk og beis, til alle typer overflater og i alle farger. Er du på utkikk etter gode råd? Her har vi samlet alt du trenger for å male, fra instruksjonsvideoer til fargekart. Vi prismatcher maling, beis og lakk på alle identiske varer.

bilde av hageområde med platting og hus med blå vegg
Hos oss i Montér finner du malingseksperter som hjelper deg med rett finish og fargevalg. Husk at vi også matcher prisen på maling gjennom vår Prismatch. Foto: Gjøco

Prismatch og fornøydgaranti

Hos Montér får du alltid like lav eller lavere pris på maling enn det våre konkurrenter tilbyr. Prismatch gjelder på maling du får kjøpt hos Montér, og vi matcher alle identiske varer hvis det fremlegges bevis på at malingen er billigere hos en konkurrent. 

På vår egen Opus-maling gir vi deg 100% fornøydgaranti. Du kan være helt sikker på at Opus-maling har like god, eller bedre kvalitet enn andre malingsmerker. Er du ikke fornøyd med ditt kjøp av Opus-maling kan du bytte til en annen maling i samme prisklasse innen 10 dager. Dette gjelder selv om du har brukt produktet.

Slik kjøper du maling hos Montér

Vi har tro på at et godt og bredt utvalg til riktig pris skal gi deg den beste handleopplevelsen. I alle våre Montér byggevarehus har vi sertifiserte malingseksperter med høy faglig kompetanse som står klare til å hjelpe deg.

Vi anbefaler at du har sett fargen på fargeprøve og vært innom et byggevarehus før du bestiller ferdigblandet maling. Per i dag selger vi kun hvit base her på monter.no, men ønsker du ferdigblandet maling kan du bestille det via dette kontaktskjemaet.

Eksteriørmaling

Et strøk maling kan endre stilen fullstendig på et hus. Hos oss får du utendørsmaling/eksteriørmaling til alle typer overflater og farger. Vi prismatcher maling, beis og lakk på alle identiske varer. Besøk ditt byggevarehus for å kjøpe farget maling.

Hos oss i Montér finner du et bredt utvalg utemaling

Vurderer du å male huset i år?

Da kan vi hjelpe deg! Her har vi samlet relevante artikler for deg som skal male huset. Sett deg inn i hva du bør tenke på før du skal i gang, alt fra valg av maling og verktøy, til nødvendig forberedelser i form av husvask, grunning og forarbeid.

Maleverktøy

Vi vet at godt utstyr er halve jobben! For et perfekt resultat trenger du kvalitetsutstyr – og dét får du hos oss. Utforsk utvalget av pensler, ruller og annet maleutstyr fra kjente merkevarer, i alle prisklasser. Enten du skal male inne eller ute, så har vi alt du trenger for å gjøre jobben så enkel som mulig.

Vi har maleutstyret du trenger!

Gi huset et livsforlengende strøk maling

Hvis du er usikker på beste fremgangsmåte, og er ute etter tips og råd til hvordan gå frem, har du kommet helt rett. Vi tar deg gjennom maleprosessen fra forberedelse til ferdig resultat og gir deg gode tips til valg av riktig utendørsmaling og rett maleutstyr.