Alt om kjøkken

Lyst eller mørkt kjøkken? Med eller uten overskap? Det er mye å tenke gjennom ved valg av nytt kjøkken og veien innebærer flere faser. Her har vi samlet alt fra inspirerende kjøkkenmodeller til praktiske hensyn du bør tenke på før, under og etter at din kjøkkendrøm er blitt virkelig.

Skagerak fra Aubo med hvite og blå fronter
Skagerak fra Aubo med hvite og blå fronter

Dansk design og kvalitet hos Montér

Som eksklusiv forhandler av kjøkken fra Aubo tilbyr vi dansk kvalitet i alle stiler, størrelser og prisklasser. Velg mellom kjøkken i naturlige materialer og fargesatte fronter. 

Med fokus på å finne gode løsninger som møter dine behov sørger vi for å gjøre kjøkkenet til den perfekte rammen rundt et godt hjemmeliv. Dersom du allerede har klart for deg hvordan ditt nye kjøkken skal se ut og være, kan du booke et kjøkkenmøte med en av våre kjøkkenspesialister.

Nysgjerrig på hvordan et kjøkkenmøte fungerer? Her forklarer vi deg hva et kjøkkenmøte innebærer - og gir deg råd til hva du bør forberede i forkant.

Vet du allerede hvilken stil du er ute etter?

Dersom du allerede har gjort deg opp mening om hvordan ditt neste kjøkken skal se ut, kan du lese mer og la deg inspirere av utvalget innenfor kjøkken i hvite nyanser, mørke farger og utførelser i eik. 

Kjøkkenmodeller fra AUBO

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.

Skap kjøkkenet du drømmer om 

Kjøkkenet du drømmer om blir til med utgangspunkt i din hverdag og dine behov. Med rett valg av kjøkkenoppsett, tilpasning etter bruk og personlige stil vil du få et kjøkken som du vil ha stor glede av i lang tid fremover.

Pusse opp kjøkkenet bare litt?

Ved å male kjøkkenfrontene eller bytte benkeplate kan kjøkkenet få den nødvendige oppgraderingen det fortjener. Vi har kunnskapen om hvordan gå til verks og produktene du trenger. La deg inspirere av artiklene nedenfor.