Retur av elektronisk avfall (ee-avfall) hos Montér

Elektroniske og elektriske produkter, som alle apparater som går på batteri eller strøm, inneholder stoffer som kan være skadelige for både miljø og helse. Derfor er det avgjørende at disse produktene ikke kastes sammen med vanlig avfall.

  Kjenner du igjen dette synet fra boden eller garasjen? Da er det på tide å gå igjennom ledningene, og returnere det som er defekt og ikke fungerer - eksempelvis til ditt nærmeste byggevarehus. Foto: Montér

  Levering av EE-avfall hos Montér

  I alle våre Montér byggevarehus kan du levere inn kasserte elektriske og elektroniske produkter av samme type eller funksjon som du har kjøpt hos oss. I tillegg tar vi imot småelektronikk med ytre mål mindre enn eller lik 25 cm.

  Trygg oppbevaring og ansvarlig gjenvinning

  Som forbruker kan du være trygg på at Montér oppbevarer de kasserte produktene på en forsvarlig måte. De kasserte produktene hentes av et godkjent returselskap som sørger for ansvarlig gjenvinning.

  Alternative leveringsmuligheter

  EE-avfall kan også leveres til kommunale avfallsmottak eller andre forhandlere som selger denne typen produkter. Dette gir deg flere alternativer for å kvitte deg med gammelt elektronisk avfall på en miljøvennlig måte.

  Spørsmål om håndtering av EE-avfall?

  Har du spørsmål om håndtering av EE-avfall? Ta kontakt med betjeningen i ditt nærmeste byggevarehus eller med vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg med trygg og riktig håndtering av elektroniske produkter.