• Om Montér

Montér - Når resultatet teller

Montér er Norges største byggevarekjede med over 140 byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

  Vi er din byggevarespesialist, og i varehusene våre finner du høyt kompetente medarbeidere som kan byggevarer og gjør alt de kan for å gi deg best mulig service. Hvert av våre varehus har en egen Byggeservice-avdeling der du, enten du er nybegynner, eller en mer erfaren hobbysnekker - får hjelp til å velge riktige materialer og tips til hvordan gå i gang med ditt neste byggeprosjekt.

  Vi hjelper deg

  Hos oss finner du bransjens mest kunnskapsrike og engasjerte fagfolk, som forstår dine behov og hjelper dem å lykkes enda bedre med sine små og store prosjekter. Derfor er vårt løfte til våre kunder at:

  • Vi er kunnskapsrike: Vi er faglig nysgjerrige og alltid oppdaterte, og møter kunden med stort engasjement
  • Vi er kvalitetsbevisste: Vi stiller høye krav til våre produkter og tjenester og tenker kvalitet i alt vi gjør og leverer
  • Vi en lokale: Vi er der kunden er, med Norges beste fysiske og digitale distribusjon, med flest varehus og regionslager

  Vårt proffkontor hjelper byggmestere og håndverkere med å velge den optimale løsningen for byggeprosjektene ved å tilby alle våre konsepter innen ulike produktgrupper Byggsystemer og logistikkløsninger.

  Optimera - Norges største byggevareforhandler

  Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 160 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Woodfab (tidligere Optimera Byggsystemer), Optimera Logistikk, Optimera Handel, RenCon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Saint-Gobain Distribution Norway (SGDN), som foruten Optimera består av Brødrene Dahl, Ventistål, Flisekompaniet og Hywer. Selskapet er heleid av det franske konsernet Saint-Gobain.

  Vil du bli Montérforhandler?

  Rekrutteringsansvarlig for Handel i Montér

  Andreas Lundgård
  E-post: andreas.lundgard@optimera.no 
  Telefon: +47 41 47 82 58