Alt om baderom

Enten du drømmer om nytt bad og trenger inspirasjon, eller tenker at badet kunne fått seg en liten oppdatering med enkle grep, er du kommet rett sted. På denne siden har vi samlet innhold som tar for seg baderommet og mulighetene som finnes for å fornye det helt eller litt!

aubo fenix baderomsinnredning
Lag ditt drømmebad med baderomsinnredning fra danske AUBO. Lek deg med farger og ulike materialer for å sette ditt personlige preg på baderommet. Her ser du baderomsinnredning i modellen Oak Line, i fargen Chocolate. Foto: AUBO

Baderomsinnredning fra danske Aubo

Trenger baderommet en oppdatering? Ønsker du å bytte ut servanten, baderomsmøbelet eller skal du pusse opp hele badet fra scratch? Da har vi løsningen. Med baderomsinnredning fra AUBO får du dansk kvalitet, funksjonelle løsninger og varig finish i ett - et nytt bad på sitt beste!

Se alle baderomsmodellene fra Aubo her

Mindre omfattende oppussing av badet?

Ønsker du å gjøre noe med badet, men uten å legge ny membran, flise om og bruke flere hundretusen på jobben? Da kan du oppgradere badet med bruk av våtromsmaling på baderomsplatene eller ved å flise om én eller flere vegger på badet. 

Vi har produktene du trenger til baderommet