Slik bytter du vindu

Bor du i en eldre bolig kan det lønne seg å bytte ut vinduene for å unngå varmetap. Dette er et prosjekt du kan gjøre selv, eller bestille Ferdig Montert fra oss. Her tar vi deg gjennom prosjektet steg for steg og forteller deg alt du trenger å vite, enten du ønsker hjelp fra håndverker eller ikke.

to menn som bærer inn et nytt vindu som skal settes inn
Foto: Natre Vinduer - Per-Erik Beck Bjørnback / Profil Grafisk

Før du begynner med bytte av vinduer

Det er mange fordeler ved å bytte ut vinduene i boligen. For det første er det et energibesparende tiltak som forhindrer varmetap og kan spare deg for dyre strømregninger. For det andre bidrar det til en annen komfort i hjemmet, både hva angår varmeregulering og støy utenfra.

Vi guider deg gjennom hele byggeprosjektet – steg for steg:

Steg 1: Ta mål til vinduet
Steg 2: Velge vindu
Steg 3: Montere vindu
Steg 4: Tette og liste rundt vindu (innvendig)
Steg 5: Omramming og regnskjerming (utvendig)
Steg 6: Vaske og vedlikeholde vinduene
Annet: Handleliste til vindu Ferdig Montert

Vi har et bredt utvalg vinduer i nettbutikken og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Handleliste til vindu levert med Ferdig Montert

vindu

Handleliste til vindu levert med Ferdig Montert

Les mer

Våre tjenester

Husk at du ikke er alene om vindusprosjektet ditt! I tillegg til å ha alle produktene du trenger for å bytte vindu, har vi også tjenester som kan være nyttige før, under og etter at vinduet er byttet. 

Allerede klar for neste prosjekt?

Vi har gode guider til andre byggeprosjekter, enten du ønsker å sette opp en lettvegg, montere en innerdør eller legge nytt gulv. Vi heier på deg som har snekret en hel del - og på deg som tar verktøyet fatt for første gang! I alle våre byggeprosjekter tar vi deg gjennom prosessen steg-for-steg, slik at du får et resultat du kan være stolt av.

Se alle byggeprosjektene