Slik bytter du tak

På eldre hus og hytter kan det være nødvendig å bytte tak. Da har man også muligheten til å endre type og farge, og oppdatere husets fasade. Vi guider deg gjennom byggeprosjektet!

  Her finner du fremgangsmåter for hvordan du bytter eller legger nytt tak - enten du bruker takplater, takstein, taksingel eller skal legge tretak eller torvtak. Vi hjelper deg!
  Foto: BMI Zanda

  Før du begynner å bytte tak

  Har du et tak som trenger vedlikehold eller må skiftes ut? Vi har samlet alt du trenger å vite om tak samlet på denne siden. Vi tilbyr gratis taksjekk, tips om takplater, takrenner, taksikring og generelt vedlikehold av ditt tak som forlenger levetiden.

  Vi guider deg gjennom hele prosjektet - steg for steg:

  Steg 1: Valg av tak
  Steg 2: Bytte tak
  Steg 3: Taksikring
  Steg 4: Vedlikeholde taket

  Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

  Våre tjenester

  Når du skal i gang med takprosjektet, kan du være sikker på at du har oss med på laget. I tillegg til produktene du trenger, kan vi også hjelpe deg med gjennomføringen. Her finner du tjenester som kan være nyttige før, under og etter at taket er byttet. 

  Allerede klar for neste prosjekt?

  Vi har gode guider til andre byggeprosjekter, enten du ønsker å bytte kledning etterisolere huset eller sette opp nye takrenner. Som din byggevarespesialist hjelper vi i Montér deg å gjennomføre prosjektene som gir gode og varige resultat.