Vedlikehold og gjenbruk

På denne siden har vi samlet artikler som tar for seg vedlikehold og gjenbruk. Vi ønsker at produktene du kjøper hos oss, og prosjektene du går i gang med, skal vare lenge. Da er det viktig å gi riktig pleie, beskyttelse og rengjøring. Du vil gjenfinne flere saker fra byggeprosjektene, som tar for seg vedlikehold.

  Oppdag bærekraftig vedlikehold og gjenbruk med våre tips. Forleng produktlevetiden og reduser avfall enkelt. Les mer for grønnere valg!
  Foto: Jordan

  Vedlikehold av huset og hytta

  Ettersom fasaden og uteområdene stadig er utsatt for vær og vind, påføres de slitasje fra omgivelsene. Sørg derfor for å vedlikeholde terrassen med riktige beiseprodukter, kledningen med maling med jevne mellomrom og sørg for at takrennene holdes fri fra blader og annet organisk materiale som hindrer vannet en smidig vei bort fra fasaden.

  Vedlikehold av garasjen - for en investering som varer

  Å vedikeholde garasjen er viktig for at den skal fungere optimalt og du kan ha nytte av den gjennom mange år. Vi vet at garasjeporter ofte kan kile seg fast og fungere dårlig, om man ikke sørger for å holde den vedlike. Vi gir deg tipsene til hvordan du bevarer garasjeportens funksjon over tid!