Slik bygger du lettvegg med innerdør

Med en lettvegg kan du på en enkel måte endre husets planløsning og opplevelse av rommet. Vi viser deg hvordan du bygger en lettvegg med innerdør - fra forberedelse til ferdig resultat!

  Med en lettvegg kan du på en enkel måte endre husets planløsning og opplevelse av rommet. Her viser vi deg hvordan du bygger en lettvegg med innerdør - fra forberedelse til ferdig resultat!
  Foto: Montér

  Før du bygger lettvegg og monterer innerdør:

  En lett skillevegg er lite arbeid målt mot forskjellen det utgjør for romfølelsen - og for husets planløsning. Med riktig verktøy, materialer og gode veiledninger for hvordan gå frem, skal vi hjelpe deg gjennom prosjektet - til et resultat som du er stolt av!

  Vi guider deg gjennom hele prosjektet - steg for steg:

  Steg 1: Bygge ramme
  Steg 2: Isolere veggen
  Steg 3: Velge veggens overflate
  Steg 4: Sparkle gipsveggen
  Steg 5: Male veggen
  Steg 6: Velge innerdør
  Steg 7: Montere innerdør
  Steg 8: Montere lister
  Steg 9: Montere dørhåndtak
  Annet: Handleliste lettvegg

  Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

  Våre tjenester

  Når du skal bygge lettvegg eller montere innerdør, skal du vite at du har oss med på laget. I tillegg til alt du trenger til byggeprosjektet, kan vi også hjelpe deg med gjennomføringen. Her finner du tjenester som kan være nyttige før, under og etter at du har bygget veggen og satt inn døren. 

  Allerede klar for neste prosjekt?

  Vi har gode guider til andre byggeprosjekter, enten du ønsker å sette opp en lettvegg med eller uten innerdør, skifte vindu eller male veggen innendørs.