Maling og interiør

Her har vi samlet artikler og DIY-videoer som tar deg gjennom del for del av prosessen med å male - enten du skal male innendørs eller utendørs. Her finner du fremgangsmåter for hvordan forberede og gjennomføre maleprosjektet, og andre artikler om hjem og interiør.

  Få inspirasjon til ditt hjem med våre Maling og Interiør tips. Oppdag farger og design for en stilig og personlig atmosfære. Les mer her!
  Foto: Opus

  Male innendørs

  Her har vi samlet artikler som hjelper med hver dal av maleprosjektet, enten du er usikker på hvordan du skal sparkle veggen, maskere lister og andre detaljer, eller har spørsmål til fremgangsmåten for maling av gulv. 

  Ute etter flere interiørrelaterte DIYs?

  Da kan du undersøke de to byggeprosjektene Legge gulv og Bygge lettvegg med innerdør. Der finner du fremgangsmåter for hvert av prosjektene - inndelt i oversiktelige steg - slik at du har de rette forutsetningene for et godt resultat.

  Male utendørs

  Vi vet at mange har spørsmål til hvordan gå frem når huset skal males. Enten det er grunning i forkant, hvordan male ytterveggen eller hvordan male grunnmuren som gjør deg usikker, er vi her for å hjelpe. Se våre artikler og videoer for hvordan du kan få et maleresultat som varer!