Slik bygger du terrasse

Å bygge en terrasse kan de fleste klare fint selv. På denne siden har vi samlet hele prosessen steg for steg - fra fundamentering til en ferdig terrasse hvor du kan få tid sammen med venner og familie. Vi guider deg gjennom byggeprosjektet!

  Å bygge terrasse eller platting kan de fleste klare fint selv. I dette byggeprosjektet guider vi deg gjennom hele prosessen - fra ramme til vedlikehold av den ferdige plattingen!
  Foto: Talgø

  Før du begynner å bygge terrasse

  Å bygge en terrasse kan være alt fra en enkel platting, til en terrasse med pergola og stor trapp. Det er noen ting det kan være lurt å tenke på før du begynner å bygge terrasse, som for eksempel: Hva slags grunn har du og hvor bor du? - Dette avgjør hva slags fundamentering du bør bruke. Skal du bygge pergola eller annet tak over terrassen? Da må fundamentet og rammen forsterkes.

  Vi guider deg gjennom hele prosjektet - steg for steg:

  Steg 1: Planlegging og fundamentering
  Steg 2: Bygge rammeverk
  Steg 3: Velge terrassebord
  Steg 4: Velge skruer
  Steg 5: Montere terrassebordene
  Steg 6: Bygge trapp til terrassen
  Steg 7: Skjerming på terrassen
  Steg 8: Beise terrassen
  Steg 9: Vedlikeholde terrassen
  Annet: Handleliste: Hva koster 20 kvm terrasse og hva trenger du?

  Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk. Vi leverer varene helt hjem til deg, hvis du vil. Lurer du på Kontakt oss, så vil vi veilede deg!

  Våre tjenester

  Vi heier på alle som bygger terrasse, enten du har bygget mange før eller dette er din første platting. I tillegg til å ha alle produktene du trenger for å bygge en terrasse, har vi også tjenester som kan være nyttige før, under og etter at terrassen er ferdig. 

  Allerede klar for neste byggeprosjekt?

  Vi har gode guider til andre prosjekter, enten du ønsker å sette opp en støttemur i hagen, eller bygge en pergola i tilknytning til terrrassen. Vi i Montér er din byggevarespesialist og hjelper deg med prosjektene som gir et godt og varig resultat.