Slik etterisolerer du yttervegg og bytter kledning

Å etterisolere ytterveggen og bytte kledning er en effektiv måte å redusere varmetapet i huset på. En enda hyggeligere konsekvens er virkningene på strømregningen og at du får en mer energieffektiv bolig. Her hjelper vi deg gjennom prosjektet steg-for-steg!

  Å etterisolere ytterveggen og bytte kledning er en effektiv måte å redusere varmetapet i huset på. Vi hjelper deg gjennom byggeprosjektet - fra planlegging til gjennomføring!
  Bytte kledning eller legge ny? Vi hjelper deg gjennom prosjektet, fra valg av materiale til ny yttervegg. Foto: Superwood

  Før du begynner å etterisolere ytterveggen eller skifte kledning

  Ofte velger man å etterisolere og skifte kledning samtidig. Når man åpner opp kledningen på et hus, kan det være flere ting å ta tak i. En slik jobb kan derfor bli mer krevende enn antatt, så les gjennom våre råd før du setter i gang. Begynn for eksempel med å lese: Hva koster det egentlig å etterisolere huset?

  Vi guider deg gjennom hele byggeprosjektet:

  Steg 1: Velg riktig kledning
  Steg 2: Velg ønsket leggeretning
  Steg 3: Planlegging: Hvor mye kledning trenger du?
  Steg 4: Valg av isolasjon
  Steg 5: Etterisolere ytterveggen
  Steg 6: Bytte kledningen
  Steg 7: Male ytterveggen
  Steg 8: Vaske ytterveggen
  Steg 9: Vedlikeholde kledningen
  Annet: Handleliste - hva trenger du av materialer og hva koster det

  Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk. Vi leverer varene helt hjem til deg, hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

  Våre tjenester

  Vi heier på alle som skal utbedre boligen, enten det er å bytte kledning, male fasaden eller bygge terrasse. I tillegg til å ha alle produktene du trenger for å etterisolere huset og bytte kledningen, har vi også tjenester som kan være nyttige før, under og etter at prosjektet er ferdigstilt.

  Allerede klar for neste prosjekt?

  Vi har gode guider til andre byggeprosjekter, enten du ønsker å bytte tak, sette opp nye takrenner, skal bygge garasje eller legge nytt gulv. Som din byggevarespesialist hjelper vi i Montér deg å gjennomføre prosjektene som gir gode og varige resultat.