Slik bytter du vindu

Å etterisolere ytterveggen og bytte kledning er en effektiv måte å redusere varmetapet i huset på. En enda hyggeligere konsekvens er virkningene på strømregningen og at du får en mer energieffektiv bolig. Her hjelper vi deg gjennom prosjektet steg-for-steg!

  Å skifte et eksisterende vindu kan de fleste fint klare selv, vi guider deg gjennom byggeprosjektet!
  Foto: Natre Vinduer - Per-Erik Beck Bjørnback / Profil Grafisk

  Før du begynner med bytte av vinduer

  Det er mange fordeler ved å bytte ut vinduene i boligen. For det første er det et energibesparende tiltak som forhindrer varmetap og kan spare deg for dyre strømregninger. For det andre bidrar det til en annen komfort i hjemmet, både hva angår varmeregulering og støy utenfra.

  Vi guider deg gjennom hele byggeprosjektet – steg for steg:

  Steg 1: Ta mål til vinduet
  Steg 2: Velge vindu
  Steg 3: Montere vindu
  Steg 4: Tette og liste rundt vindu (innvendig)
  Steg 5: Omramming og regnskjerming (utvendig)
  Steg 6: Vaske og vedlikeholde vinduene
  Annet: Handleliste til vindu Ferdig Montert

  Vi har et bredt utvalg vinduer i nettbutikken og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg mer enn gjerne!

  Våre tjenester

  Husk at du ikke er alene om vindusprosjektet ditt! I tillegg til å ha alle produktene du trenger for å bytte vindu, har vi også tjenester som kan være nyttige før, under og etter at vinduet er byttet. 

  Allerede klar for neste prosjekt?

  Vi har gode guider til andre byggeprosjekter, enten du ønsker å sette opp en lettvegg, montere en innerdør eller legge nytt gulv. Vi heier på deg som har snekret en hel del - og på deg som tar verktøyet fatt for første gang! I alle våre byggeprosjekter tar vi deg gjennom prosessen steg-for-steg, slik at du får et resultat du kan være stolt av.