Slik bytter du takrenner

Takrennenes oppgave er å samle regnvannet og lede det vekk fra huset. Ved å vedlikeholde eller bytte takrennene vil du oppleve større effekt, samtidig som fasaden får et løft. Vi viser deg hvordan du bytter takrenner - steg for steg.

  Å bytte takrenner gir husfasaden et løft og kan sørge for å få vann bort fra huset mer effektivt. Hos Montér får du et bredt utvalg av takrenner i ulike farger og fasonger, og du kan tilpasse til dine ønsker og behov. ​
  Foto: BMI Icopal

  Før du begynner arbeidet med å bytte takrenne

  Hos oss i Montér finner du et bredt utvalg av takrenner i ulike farger og fasonger. Takrennene kan tilpasses dine ønsker og behov, og bygges slik at de passer til akkurat ditt hus.

  Vi guider deg gjennom hele prosjektet - steg for steg:

  Steg 1: Velg type takrenne
  Steg 2: Ta mål og finn hvilke deler du trenger
  Steg 3: Montere takrennen
  Steg 4: Vedlikeholde takrennen
  Steg 5: Handleliste for 16 m ståltakrenne med to nedløp
  Annet: Takprosjekt

  Våre tjenester

  Dersom du skal i gang med å bytte takrennene eller et annet byggeprosjekt, skal du være trygg på at vi i Montér vil hjelpe deg! I tillegg til å ha alle produktene du trenger for å montere takrenner har vi også tjenester som kan være nyttige før, under og etter at prosjektet er ferdigstilt.

  Allerede klar for neste prosjekt?

  Vi har gode guider til andre byggeprosjekter som kan være relevante for deg. Enten du skal etterisolere huset og bytte kledning, eller har planer om å bygge ny garasje, har vi hjelpen du trenger. Sjekk det ut nærmere nedenfor!