Hage og uterom

På denne siden har vi samlet en rekke byggeveiledninger som tar for seg enkle prosjekter for uterommet. Enten du er ute etter et lite prosjekt, som en blomsterkasse eller kompostbinge til hagen, eller et litt mer omfattende prosjekt som en pergola eller et hagemøbelsett til terrassen, hjelper vi deg på vei og i gang.

  Skap ditt utendørs paradis med inspirasjon og byggeprosjekter fra vårt sortiment. Utforsk kreative ideer for ditt drømme hage- og uterom, enkelt og stilfullt!
  Bygg et hagebord med tilhørende hagebenker i helgen. Hos oss finner du både produkten du trenger - og byggeveiledninger som viser hvordan du går frem. Illustrasjon: Montér

  Pergola eller levegg for skjerming mot vind, vær og innsyn

  Nedenfor finner du byggeveiledninger som viser hvordan du kan bygge din egen pergola. Velg mellom typene Skygge, Paradis eller Utsikt avhengig av ønsket skjerming og innsyn. Se også byggeveiledninger for hvordan du bygger en levegg, et stakittgjerde eller et halvtak. 

  Bygg dine egne hagemøbler

  Enten du er ute etter en massiv eller luftig hagebenk, ønsker deg et hagebord med tilhørende benker eller en solseng der du kan nyte solen på varme dager, har vi byggeveiledningene du trenger. Bygg dine egne hagemøbler og gjør hagen komplett før sommeren.

  Skap orden i uterommet

  Ønsker du en egen sone hvor du kan lage mat på terrassen? Kanskje er du ute etter en redskapsbod for alle hageredskapene eller et vedskjul hvor du kan oppbevare veden frem mot vinteren. Se våre byggeveiledninger til prosjekter som skaper orden i uterommet. 

  Byggeprosjekter for de minste

  Her har vi samlet byggeprosjekter til glede for familiens minste! Enten dere er ute etter en lekestue eller et huskestativ til 5-åringen, eller ønsker en lettbygget sandkasse til poden, har vi oppskriftene du trenger for å lykkes.

  Praktiske stativer til uterommet

  Enten du bor i enebolig og skal sette opp søppelskur i innkjørselen, eller sameiet trenger nye postkassestativ, har vi enkle byggeveiledninger til deres neste prosjekt. Se alt fra sykkelstativ til bakgården, til hundegård til husets firbente.