Slik lager du overbygd inngangsparti og bytter ytterdør

En ytterdør kan endre hele uttrykket på boligen og minske varmetap. Når du først skal skifte ytterdør kan det være lurt å investere i et overbygg samtidig.

  Mange ønsker seg et mer praktisk inngangsparti, og da gjerne samtidig en ny ytterdør som både er finere og har bedre isolasjonsevne enn den forrige ytterdøren. Vi hjelper deg med prosjektet fra valg av ytterdør til ferdig prosjekt!
  Foto: Shutterstock

  Før du skifter ytterdør og bygger overbygg:

  Mange ønsker seg et fornyet og mer praktisk inngangsparti. Da kan det hjelpe med et overbygg som skjermer mot vær og vind. Eller er du ute etter en ny ytterdør som har bedre isolering enn den du har og som i tillegg har et annet preg? 

  Vi guider deg gjennom hele prosjektet - steg for steg:

  Steg 1: Planlegging og valg av ytterdør
  Steg 2: Hva koster en Opus Uno ytterdør?
  Steg 3: Montere ytterdør
  Steg 4: Liste og omramme ytterdøren
  Steg 5: Montere dørhåndtak
  Steg 6: Overbygg - fordeler og egenskaper
  Steg 7: Hva koster det å bygge et halvtak?
  Steg 8: Overbygg - bygg halvtak selv
  Annet: Alle gjør-det-selv-prosjekter 

  Våre tjenester

  Når du skal i gang med å bytte ytterdør, kan du være sikker på at du har oss med på laget. I tillegg til alt du trenger til byggeprosjektet, kan vi også hjelpe deg med gjennomføringen. Her finner du tjenester som kan være nyttige før, under og etter bytte av ytterdør. 

  Allerede klar for neste prosjekt?

  Vi har gode guider til andre byggeprosjekter, enten du ønsker å sette opp en garasje eller bytte taket på huset ditt. Som din byggevarespesialist formidler vi kompetanse og hjelper deg å lykkes med dine prosjekter.