Slik legger du gulv

Å legge nytt gulv er en fin måte å gi rommet et nytt uttrykk. Enten du skal legge parkett, laminatgulv eller klikkvinyl er fremgangsmåten stort sett den samme. Det er likevel en del valg å ta, og riktig forarbeid er avgjørende for et godt resultat. Vi guider deg fra planlegging til ferdig resultat.

  Å legge nytt gulv er en fin måte å gi rommet et nytt uttrykk. Enten du skal legge parkett, laminatgulv eller klikkvinyl er fremgangsmåten stort sett den samme. Vi guider deg fra planlegging til ferdig resultat.
  Foto: Boen

  Før du begynner å legge gulv

  Selv om fremgangsmåten for leggingen av gulv stort sett er den samme uavhening av gulvtype, er det likevel noen ting det kan være lurt å tenke gjennom før du legger gulv. For eksempel om du ønsker gulvvarme, om gulvet skal ligge i et rom med høy eller lav trafikk og hvorvidt du ønsker å gjøre jobben selv eller få den gjort. 

  Kanskje du har et gammelt gulv som må fjernes? Vi viser deg hvordan.

  Vi guider deg gjennom hele prosessen. Her vil vi se på:

  Steg 1: Avrette gulvet
  Steg 2: Fordelene med gulvvarme
  Steg 3: Avdekke gulvets tykkelse
  Steg 4: Velge gulvunderlag
  Steg 5: Velge riktig gulv for ditt behov
  Steg 6: Legge gulv
  Steg 7: Montere gulvlister
  Steg 8: Vedlikeholde og rengjøre gulvet

  Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk. Dersom du ønsker det leverer vi varene helt hjem til deg. Dersom du allerede vet at du ønsker en håndverker til jobben, leverer vi gulv gjennom tjenesten Ferdig Montert gulv.

  Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi vil gjerne hjelpe og veilede deg!

  Våre tjenester

  Når du skal i gang med gulvprosjektet, kan du være sikker på at du har oss med på laget. I tillegg til alt du trenger til byggeprosjektet, kan vi også hjelpe deg med gjennomføringen. Her finner du tjenester som kan være nyttige før, under og etter gulvleggingen. 

  Allerede klar for neste prosjekt?

  Vi har gode guider til andre prosjekter, enten du ønsker å sette opp en lettvegg med eller uten innerdør, skifte vindu eller male veggen innendørs. Vi i Montér er din byggevarespesialist og hjelper deg med prosjekt som gir et godt og varig resultat.