Superwood - Verdens beste bord

Superwood (også kalt verdens beste bord), er en førsteklasses kledning av gran, som har gjennomgått en patentert impregneringsprosess som beskytterr treverket på alle sider. Dette gir en helt unik behandling som holder i mange år, selv på de mest værharde og fuktige stedene i Norge.

Hvorfor velge Superwood?

  • Vedlikeholdsfrie alternativer
  • Miljøriktig
  • Holdbart

Vedlikeholdsfri kledning

Mange ønsker i dag kledning som ikke krever videre overflatebehandling. Superwood har løsningen for deg! SW Grå er kanskje markedets beste løsning på dette feltet. Den pre-patinerte gråfargen gir et jevnt, pent uttrykk på fasaden og motvirker skjemmende skjolder.

Over tid tar den naturlige patineringen over, og den unike Superwood-impregneringen sørger for holdbarheten.
Den trenger kun vask dersom det er nødvendig.

Man får også SW Jernvitrol, og SW Ubehandlet som vedlikeholdsfri kledning.

Velg utseende selv med Superwoods brede sortiment!

Ytterkledning i Superwood fås i et bredt utvalg av standard- og arkitekttegnede profiler. I tillegg kan du velge selv om du vil ha dekkende, eller transparente farger fra Jotun sitt fargekart. Den kan også monteres ubehandlet, som over tid gir den en grå patinafarge.

Med industriell overflatebehandling sikres det at beis, eller maling blir påført under optimale forhold med god vedheft. Kledningen fremstår med en jevn og pen overflate.

Sammen gjør disse valgene Superwood til en trendsetter, som møter markedets etterspørsel etter moderne og holdbare fasader. 

Les mer om farger og profiler i Superwoods egen brosjyre her.

 

Verdens beste bord er i tillegg miljøvennlig

Den unike impregneringsteknologien er miljøriktig og skånsom, og gir deg et kledningsbord som er tørt og klart til bruk. Superwood behandler treet med respekt gjennom hele prosessen fra skogen til tømmeret blir kløvet, impregnert, profilert og malt. Det er kun stammens beste utsnitt som blir brukt, og disse håndsorteres manuelt før de forlater fabrikken.

Superwood har i tillegg mottatt EU's Miljøpris for sin miljøvennlige teknologi.

Ønsker du Superwood som kledning på huset ditt?

Superwood kan bestilles i mange av våre byggevarehus. Kontakt ditt nærmeste byggevarehus for pris, og for en hyggelig handel.

Finn ditt nærmeste byggevarehus