Frisk luft for en friskere hverdag

Tung og dårlig luft påvirker kroppen vår og gjør at man fortere blir trøtt og får hodepine. Har du tenkt på om en skikkelig romventilator kan gjøre hverdagen lettere for deg?

Alt blir tyngre når lufta er tung

Når lufta er dårlig, sier vi gjerne at den er «tung». Med tung luft blir selv helt hverdagslige gjøremål et ork. Luften vi puster inn er altså viktig for vår helse og velferd.

Løsningen kan ofte være lettere og rimeligere enn mange tror! Og når vi tilbringer hele 90% av tiden vår innendørs, er god luft inne en smart investering.

Ved å installere Flexit romventilator får du balansert ventilasjon med varmegjenvinning, enten i enkeltrom eller soner i boligen. Ved at romventilatorene tilfører rommet ren, filtrert og temperert luft samt fjerner forurenset og «oppbrukt» luft, vil du oppleve at inneklimaet blir mye bedre.

Hos oss får du kjøpt effektive og moderne romventilatorer som kan kobles på wifi og styres via en app. Ventilatorene er fleksible ved at de kan installeres enkeltvis, parvis eller i serie slik at de «samarbeider» om lufta.

Husk ventilasjon ved oppussing

Ved oppussing av boliger som skal tilleggsisoleres, bytte vinduer og tettes, må ventilasjonen også nesten alltid oppgraderes for å sikre et godt inneklima. Mange glemmer dette og oppdager i etterkant et problem med innestengt luft, kondens på vindu og fuktskader. Husk derfor å undersøke hvilken oppgradering av ventilasjon du må gjøre, helst før du begynner å pusse opp – ikke etter.