Fakta om platetak

Kan legges på tak med lavt takfall. En slik takløsning krever lite vedlikehold og har lang levetid. Platetak har lav vekt og krever mindre dimensjoner på bærende systemer, og kan derfor legges på de fleste taktyper. Platene får du i ulike lengder, tykkelser, profiler og forskjellige farger (skruer kan leveres i samme farge). Du får også taksteinsplater i stål med ru overflate. Disse får du i forskjellige farger, utseende som ru takstein. Platene er veldig lette.

Isola Powertekk – markedets sterkeste stålplatetak

Isola Powertekk har utseende som takstein, og stor styrke kombinert med lav vekt. Produktet er egnet for alle typer skrå takkonstruksjoner fra 10 graders takfall. Den lave vekten gjør at produktet også er velegnet for takkonstruksjoner som ikke er dimensjonert for tyngre takmaterialer. Isola Powertekk er et spesielt tykt og solid stålplatetak og tåler det meste av hva norsk vær kan oppdrive.

Powertrekk Nordic

Isola Powertekk med steingranulat har utseende som takstein og en utrolig styrke og stabilitet. Powertekk har ståltykkelse på 0,45 mm, markedets tykkeste, noe som gjør produktet svært formstabilt.

  • Godkjent for alle snølaster i Norge (SINTEF Byggforsk)
  • Et kraftfullt utseende, kun 6 bølgeprofiler pr. plate.
  • Sikker innfesting, stormsikkert
  • Fungerer som snøfanger på takvinkler helt opp til 36 grader ref. SINTEF Byggforsk.

Powertrekk Exclusive

Til tross for sin store styrke er Isola Powertekk Exclusive lett på taket og er ideell til både rehabilitering og nybygg. Kan legges på gamle tak av shingel og takbelegg, noe som gir store besparelser av både miljø, tid og penger.Den glatte overflaten gjør taket enklere å vedlikeholde – både med tanke på skitt og forurensing, men også pga. mindre uønsket vekst av mose/lav.

For Powertekk Exclusive finnes alt taksikringsutstyr i samme fargeutvalg som platene. Dette gir taket et flott sluttresultat. Alle variantene i Exlusive serien kan også leveres med lyddemping, Powertekk Exlusive Silence. Disse har en støydempende effekt på hele 4 dB.

Plannja - Takplater til alle typer bygg

Plannjas brede og funksjonelle utvalg av profiler i stål og aluminium dekker takfall fra 8 grader og oppover. Det gir store valgmuligheter for alle typer av taktekking. Takket være beleggene

Plannja Green Coat og Hard Coat får du ripebestandig beskyttelse mot vær og vind.