Elektronisk dørlås – enkelt og trygt

Lett for å glemme nøklene? Vel, du kan glemme de en gang for alle. Installer elektronisk dørlås. Det klarer du fint selv.

Hvor mange ganger har du ikke opplevd det. Noen ringer deg fra trappa di og lurer på hvor du er, men du er et helt annet sted. Hadde det ikke vært lettvint å kunne slippe inn rørleggeren, snekkeren, eller tante Eva selv om du ikke er hjemme riktig ennå? Løsningen er ikke nøkkel under dørmatta eller en krok i boden. Løsningen er elektronisk dørlås.

Enkelt for ungene

Foreldre er ofte ikke hjemme når de eldre ungene kommer hjem fra skolen. Å installere en elektronisk dørlås er tryggere enn å sende med ungene en nøkkel i lomma. Det er lettere å huske en kode enn å huske å ta godt vare på en nøkkel. Og om koden skulle glemmes, eller komme på avveie, er det jo bare å lage en ny kode – du trenger ikke skifte hele låsen.

Gutt låser seg inn med elektronisk dørlås
Med elektronisk dørlås kommer barna seg enkelt inn i huset uten å måtte ta ansvar for nøkler.

Easy Access

Easy Access er en norsk produsent som har spesialisert seg på biometriske og elektroniske låse- og sikkerhetssystemer. Kvalitet og design står sentralt, og du kan glede deg til en enklere hverdag. Easy Access lar deg låse opp enten med kode, fingeravtrykk eller en app på mobilen. Låsene er laget for norske forhold og du trenger ikke bekymre deg for at den ikke tåler vær og vind.

Yale Doorman

Yale har levert enkle og sikre løsninger for kundene i mange år. Yale leverer både enkle elektroniske låser og smartlåser. Uansett får du en smidigere og tryggere hverdag.

Nyheten Yale Linus® smartlås gir deg nøkkelfri adgang, du kan se hvem som kommer, og når, og du kan gi besøkende virtuelle nøkler. Hvis du lurer på om du glemte å låse døren, kan du enkelt sjekke det i appen.

Døren låses opp automatisk

Yale Linus er perfekt for deg som ønsker å styre adgangen selv. Du kan som vanlig lage midlertidige koder til andre - eller slippe dem inn via mobilen din. Men den lar deg også åpne døren simpelthen ved å nærme deg døra. Utrolig praktisk dersom du har hendene fulle av bæreposer eller av andre grunner ikke kan åpne med to ekstra hender.

Det omvendte kan du også sørge for skjer når du går ut. Døren kan enkelt låses automatisk når du går ut, eller eventuelt etter noen minutter. Du trenger aldri lure på om døra er låst eller åpen. Og er du likevel usikker – så sjekker du app-en.

elektronisk dørlås med kode
En elektronisk dørlås gir deg muligheten til å åpne og låse dører enten ved kode, en app, eller ved fingeravtrykk.

Få beskjed når noen ringer på

Yale Doorman L3 har ringeklokke inkludert i dørsettet, noe som gjør at du ikke trenger flere knapper ved inngangen. Når noen ringer på – ringes det på innsiden av døren, men også til alle enhetene som er koblet til. Dermed får du alltid beskjed når noen ringer på hos deg.

Se oversikt over de ulike Yale elektronisk dørlås-systemene

Systemene kan bygges ut med enda mer sikkerhetsutstyr, som for eksempel kameraer.

Yale Doorman klarer du fint å installere selv. Her ser du hvordan Yales egen produktsjef på kort tid monterer en Yale Doorman.

Helt ny dør?

Når du først oppgraderer låsen, blir det også fristende å oppgradere litt mer. Kanskje du også vil ha en helt ny dør med det samme? Slik monterer du enkelt ytterdøren selv.

Yale Doorman finner du i en farge som matcher huset ditt.
Yale Doorman finner du i en farge som matcher huset ditt.