Få det rent og ryddig i huset

Gjør rengjøringsjobben i huset enklere og raskere med riktig verktøy!

Det nærmer seg jul! Selv om julerengjøringen ikke er den morsomste delen av forberedelsene, er den likevel viktig for mange. Se våre tips om hvordan du kan få gjort jobben enklere og raskere!

 

Rengjøre tak og vegger

Tørrmopping av tak og vegger gjør seg spesielt gjeldende i fyrringssesongen, da fyring og bruk av stearinslys inne kan føre til misfarging på vegger og tak. Ved tørrmopping fjerner du spindelvev, støv, lo og hår. Etter at du har brukt den skyller du kluten i varmt vann, så du skyller ut støvet. Skal du vaske bort flekker og fett bør du fukte kluten lett i kaldt vann først. Vær forsiktig med å vaske tak med vann, da det fort kan bli skjoldete.

Rent gulv

Gulvet bør også tørrmoppes eller støvsuges. Med vår startpakke fra Jordan får du med alt du trenger for jobben. Skal du vaske gulvet med vann bør du sjekke hva som egner seg av vask til ditt gulv. 
Hos Montér får du støv- og våtsuger som gjør jobben både enklere og raskere. Les mer om rengjøring av gulv her. 

Se hele vårt utvalg av rengjøringsprodukter

 

Vindusvask

Ønsk den lave vintersolen eller julelysene velkommen gjennom vinduene dine etter at du har vasket med en av våre vindusvaskere. Vindusvasker Smart fra Nilfisk suger vekk vannet fra vinduet, og etterlater et perfekt resultat. Den drypper ikke og lager ikke striper.

Se hele vårt utvalg av rengjøringsprodukter

 

Skap orden med bokser 

SmartStore sine bokser passer ypperlig for å stue bort ting og tang man ikke bruker så ofte, som kommer i veien for julepynten eller som man bare vil samle på.
Sorter det du måtte ønske i boksene, og få det ryddigere rundt deg. Boksene kommer i mange forskjellige størrelser.

Tips: Med de transparente løsningene kan du enkelt se hva som er i boksen, hvis du leter etter noe du har stuet bort. Med de fargede løsningene kan du gjemme bort rotet!

Se hele vårt utvalg av oppbevaringsprodukter

 

Få bort dyrehårene fra møblene

Kjæledyr kan være veldig hyggelig. Men at de røyter på tekstilmøblene, teppene, lampeskjermene og så videre er for mange en utfordring. Problemet gjør seg kanskje spesielt gjeldende de gangene man skal invitere og ha gjester på besøk.

Men vi vet råd: Med tørre gummihansker eller en tørr vindusnal kan du samle hårene og enkelt plukke dem vekk. Et alternativ er å dra tape over tekstilen, da fester hårene seg i limet og forsvinner foran øyenene dine.

Lykke til med rengjøringen - Og god førjulstid!