Fargeskanner gir deg fargen som betyr noe rett på veggen!

Få akkurat den fargen du vil ha med fargeskanning. Lag ditt eget universe av farger: Vi skanner fargen med fargeskanner og finner fargekoden for deg. Vips så har du din helt egne, personlige malingsfarge.

 

Har du en gjenstand med en farge du liker veldig godt eller som matcher interiøret ditt? En bok, et putetrekk, eller kanskje et klesplagg? Ta den med til oss og vi skanner fargen og blander maling i tilnærmet lik farge. Med fargeskanneren får vi frem en unik fargekode, som vi bruker når vi blander malingen. Og du - tjenesten er helt gratis! 

Dette er OPUS-maling

Blant flere malingsmerker tilgjengelig, kan vi anbefale OPUS-maling.
OPUS er vårt eget varemerke, og består blant annet av en komplett serie med både innemaling, utemaling, grunning, takmaling, dør og vindusmaling, beis, maleverktøy og annet tilbehør til malearbeidet. 

Vi selger kun maling av ypperste kvalitet, for at du skal få det beste resultatet når du handler hos oss. Du kan være helt sikker på at OPUS-maling har like god, eller bedre kvalitet enn andre malingsmerker og derfor har vi 100% fornøydgaranti på Opus maling.

Se vårt utvalg av OPUS-maling

Mann i gul genser med gul vegg i bakgrunnen

Må være en ”solid” farge

For at fargekoden skal bli helt riktig, er det en forutsetning at fargen på gjenstanden du tar med er en såkalt «solid», eller ”hel” farge. Skanneren plukker ikke opp gradienter dvs tekstiler med gradering og ulike nyanser i samme tekstil. Er du usikker på om fargen på gjenstanden du har er solid, tar du den med deg til oss, så vurderer vi der og da om fargekoden kan skannes. Du betaler ingenting for tjenesten. 

Dame med hjerte-solbriller med rosa bakgrunn

Sertifiserte malingseksperter

Vi har tro på at et bredt utvalg til riktig pris skal gi deg trygghet når du handler. Og vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Trygg på at du har fått med deg

  • rett malingstype
  • rett mengde
  • gode tips og råd til jobben som skal gjøres
  • rett utstyr og verktøy til akkurat denne jobben

Derfor har vi i alle våre Montér byggevarehus, sertifiserte malingseksperter med høy faglig kompetanse som står klare for å hjelpe deg.

Sertifisert malingsekspert logo

100% Fornøyd-garanti

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med ditt kjøp av OPUS-maling, kan du alltid komme tilbake og bytte til en annen maling i samme prisklasse. Dette gjelder også selv om du har åpnet og brukt produktet, men husk at det må skje innen 10 dager. For å benytte garantien må original kvittering fremvises i byggevarehuset der varen ble kjøpt, så husk å ta den med når du kommer.
Merk at garantien ikke gjelder ved feil fargevalg.

Mer om 100% Fornøyd-garantien