Alt om maling

Et malingsstrøk kan endre stemningen i rommet og huset fullstendig. Hos oss får du kvalitetsmaling og maleutstyr fra kjente leverandører, som passer til alle typer overflater – inne som ute, og i alle farger og glansgrader. På denne siden har vi samlet alt du trenger for å oppnå vellykket resultat.

Bilde av brun og grå nyanser Opus eksteriørmaling
Foto: Opus

Prismatch og fornøydgaranti

Hos Montér får du alltid like lav eller lavere pris på maling når du handler hos oss. Prismatch gjelder på maling du får kjøpt hos Montér, og vi matcher alle identiske varer hvis det fremlegges bevis på at malingen er billigere hos en konkurrent.

På vår egen Opus-mailing gir vi deg 100% fornøydgaranti. Du kan være helt sikker på at Opus-maling har like god, eller bedre kvalitet enn andre malingsmerker. Er du ikke fornøyd med ditt kjøp av Opus-maling kan du bytte til en annen maling i samme prisklasse innen 10 dager. Dette gjelder selv om du har brukt produktet.

Bilde av blå nyanser Jotun eksteriørmaling
DRYGOLIN Color Expert, 4252 Kjønnrøk Dempet. Vindu: DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu & Dør, 1024 Tidløs Terrasse: Trebitt terrassebeis, 90029 Naturlig Sølvgrå. Foto: Jotun

Fargekart og inspirasjon

Her kan du se årets fargetrender for inne- og uteområdet. Ta en titt på fargekartene fra våre leverandører. Kanskje det er i år at du skal velge en farge som skiller seg litt ut? Vi tilbringer så mye tid i hjemmet vårt, at det er verdt å ha farger du trives med. Her får du ideer til malingsfarger både innendørs og utendørs.

Maleverktøy

Godt utstyr er halve jobben. For et perfekt resultat trenger du kvalitetsutstyr – Det får du hos oss. Utforsk utvalget av pensler, ruller og annet maleutstyr fra kjente merkevarer, i alle prisklasser. Enten du skal male inne eller ute, så har vi alt du trenger for å gjøre jobben så enkelt som mulig. 

Slik kjøper du maling hos Montér

Vi har tro på at et godt og bredt utvalg til riktig pris skal gi deg den beste handleopplevelsen. I alle våre Montér byggevarehus har vi sertifiserte malingseksperter med høy faglig kompetanse som står klare for å hjelpe deg.

Vi anbefaler at du har sett fargen på fargeprøve og vært innom et byggevarehus før du bestiller ferdigblandet maling. Per i dag selger vi kun hvit base her på monter.no, men ønsker du ferdigblandet maling kan du bestille det via dette kontaktskjemaet

Finn ditt nærmeste byggevarehus

Utemaling

Et nymalt hus er flott å se på, men det er også viktig for å ta vare på huset ditt. Hvis du behandler huset ditt riktig, vil det holde seg i god stand lenge. Hos oss får du utendørs kvalitetsmaling til alle typer overflater, og i alle farger og glansgrader. Vi prismatcher maling, beis og lakk på identiske varer.

Interiørmaling

Et strøk maling kan endre stemningen fullstendig i et rom. Hos oss får du innemaling/ interiørmaling til alle typer overflater, farger og glansgrader. Vi prismatcher maling, beis og lakk på alle identiske varer. Besøk ditt byggevarehus for å kjøpe farget maling. 

Tips og råd om hvordan du maler

Soverom i mørke farger med mørk blå vegg
Farge vegg: LADY Pure Color 5516 Iron Blue