Gjør bilen klar for vinteren!

Når det nærmer seg kulde og vinteren setter inn, er det igjen tid for å finne frem isskrape og snøkoster, skiboksen monteres og bilen gjøres klar for vinter. Vi har produktene du trenger for å være klar til vinteren. 

imagetm0wk.png

Hold frontruta og bilen ren for is og snø

Å kjøre med en isete frontrute kan bli dyrt, og du risikerere både bot og førerkortbeslag. God sikt er viktig for å ferdes trygt i trafikken. Ta deg den ekstra tiden det tar for å gjøre det ordentlig. Vi har produktene som hjelper deg med å holde bilen fri for is og snø.

Glatt innkjørsel?

Temperatursvingninger gir glatt is i innkjørselen, selv om du er flink til å måke.  I tillegg til måkeutstyr og snøredskaper har vi effektive produkter som issmelt, strøsand og knuste lecakuler som forhindrer glatt innkjørsel. 

Hold orden i garasjen

Smarte løsninger er alfa og omega i garasjen, og det skal ikke så mye til for å få orden i kaoset. Mange har redskap for enhver årstid, og det kan være lurt å dele inn i for eksempel sports- og sesongutstyr, biltilbehør, verktøy og hageredskaper, så er det enklere å finne frem og holde det ryddig. Bruk kroker, holdere, hyller og knekter som er tilpasset ditt behov.