Utekos året rundt med bålpanne

Grill utendørs hele året! En bålpanne kan skape hygge og gode måltider året rundt.

Barn ute i snøen ved siden av en bålpanne
Kvinne koker kaffe med hjelp av en bålpanne
3 barn står ved en bålpanne
Kvinne griller pølse på en bålpanne

 

Inviter venner og familie på grillfest hjemme i hagen, kok deg en rykende fersk kaffekjele mens du leser en god påskekrim i solveggen, eller stek noen skikkelig gode romjulsvafler etter skituren på hytta.

Bålpanna i stativ fra Espegard passer til alle anledninger, året rundt, og gjør utekosen ekstra koselig. Med et komplett utvalg av tilbehør slik som vaffeljern, grillrist, opphengskjetting, popcorngryte og mye mer, kan du kokkelere ute blant gjestene, og servere i naturlige omgivelser.

 

Med Espegard bålpanne får du ikke bare et elegant ildsted og hyggelige stunder ute, du får et robust utekjøkken av kvalitet. Både panna og stativet kan stå ute hele året, men vi anbefaler at du setter den inn i garasjen/boden  når den ikke er i bruk.

Du velger selv om du bruker kull eller ved.

En bålpanne er enkel å flytte på og krever lite vedlikehold, men husk å tømme panna for aske. Bruker du presenning over, må du være obs på varmen. 
Tenk sikkerhet når du bruker åpne flammer - Ikke grill for nært husveggen eller andre brennbare materialer.
Og bruk gjerne en gnistfanger, så kan du nyte den stemningsfulle lyden av knitring uten å bekymre deg for hvor gnisten havner.

På Espegard sine nettsider får du oppskrifter og inspirasjon til hva du kan lage til venner og familie på bålpannen.

Se oppskrifter her