Er du på jakt etter en god snøfreser?

Toro Snøfreser fra Hako vinter

Når snøen ligger som et tykt hvitt teppe og du må frem med måkeutstyret, er det fler og fler som tyr til snøfresere. En snøfreser gjør snøryddingen enklere og mer effektiv. Uansett om du har en stor parkeringsplass eller innkjørsel, eller en mindre - har vi snøfresere som passer til dine behov.

Gjør det enkelt med en snøfreser

Vi har flere snøfreser å velge mellom, både 1-trinns og 2-trinns snøfresere. Men hva er egentlig forskjellen på en 1-trinns og en 2- trinns snøfreser?

  • 1-trinns snøfreser
    Passer til solid og jevn overflate, lite område og opptil 30cm snø. Den er ikke så kraftig som 2- trinns freser. Passer best til mindre oppkjørsler og rekkehus da den betjenes manuelt av føreren. Den skraper underlaget rent med gummilist og kaster ikke snøen så langt og passer bra for fresing nær hus. 
  • 2-trinns snøfreser
    Passer til mykere og grusete/kupert overflate, freser større områder og opptil 55cm snø. Kraftigere freser som måker større mengder og områder med snø. Den freser ikke underlaget rent for snø, men kan derimot frese dypere mengder med snø, har drift, gir og bremser. 

imagemv03f.png

4 tips til valg av snøfreser: 

  1. Hvor stort område skal frese bort snøen, desto større område du har å frese desto kraftiger maskin.
  2. Hvordan ser terrenget ut? Er det kupert og ofte mye snø, trenger du kraftigere hjul, og en 2 trinns modell. 
  3. Snøfresere med hjul er enkle å håndtere, desto større hjul desto bedre fremkommelighet og fungerer også på isete overflater med kjetting. 
  4. Snøfreseres med gummibelter tåler de tøffeste overflater med is og har god kontakt i kupert terreng. Kan enkelt navigeres i bakker, og på tak.  

Kjøp snøfreser på nett

Snøfresere selges i følgende byggevarehus: 

Montér Brumunddal - Montér Elverum - Montér Geilo - Montér Gol -Montér Hadsel - Montér Hamar - Montér Hammerfest - Montér Horten - Montér Hønefoss - Montér Lillehammer - Montér Lillestrøm - Montér Narvik - Montér Nesbyen - Montér Rakkestad - Montér Rauma - Montér Kongsberg - Montér Skien - Montér Skjervøy - Montér Stabekk - Montér Storslett - Montér Storsteinnes - Montér Suldal - Montér Tromsdalen - Montér Tromsø - Montér Tønsberg - Montér Vennesla - Montér Vinstra - Montér Øksnes - Montér Ål

Snøfresing en kald vinterdag, krever gode klær. Vi har gode og varme kvalitetsklær til en god pris.

tema