God plantejord gir friske planter

Plantejord i god kvalitet sørger for at plantene dine har det godt hele sesongen igjennom. Dermed får du en mye flottere hage. 

Mor og datter steller hagen med god plantejord

 

Friske planter gjør det lille ekstra for hagen din. Plantejord fra Montér kan brukes til det meste av planting i hagen. Enten du skal plante for første gang eller friske opp gamle bedd for en ny sesong, så trenger du god plantejord. 

Bytt jord hvert år 

God og frisk plantejord er avgjørende for å få et godt resultat i bed og potter. Har du planter som står i urner og potter, bør du bytte jorden hvert år. Fersk jord fremmer trivselen og veksten for plantene.  

Allsidig plantejord fra Montér 

Montérs plantejord er ypperlig både til bruk i blomsterpotter, urner og balkongkasser. Plantejorden kan også brukes til dyrking og til å lage stiklinger og småplanter.  

Plantejorden er også godt egnet til planter og grønnsaker i veksthus og på friland. Med andre ord, det er nesten ingen steder du ikke kan benytte god plantejord.  

Husk dreneringskuler 

Husk at ute i naturen ville steiner og røtter sørget for drenering i jorda. Derfor må du huske dreneringskuler i potter, kasser og urner for å unngå at jorda blir «tett og sur». Det er viktig med jevn tilgang på vann, så derfor må du huske å vanne ofte og lite.  

Husk ny næring hele sesongen 

Tilgang på næring er viktig for alt som vokser. Vi husker ofte å ta et tak med plantene om våren. Men husk å tilføre næring jevnt hele vekstsesongen igjennom. Eller bland inn litt langtidsvirkende gjødsel når du planter. Da vil du få friskere og sunnere planter hele sommeren.  

Les hvordan du bygger en flott Pergola i hagen din  

Et flott uteområde dreier seg om så mye mer enn trelast. Husk plantejord og andre produkter til hagen neste gang du skal til Montér.