Grill hos Montér

Nyhet! Vi lanserer grill i Montér

BroilKing grill på en terrasse
Ett par på en veranda ved siden av en BroilKing grill
BroilKing logo
Hånd som lukker igjen lokket på en grill
Grill av hamburger, paprika, mais og poteter

 

Broil King® gassgriller hos Montér!

Som en av markedets mest kvalitetssterke leverandører, designer og bygger Broil King® gassgriller som du kan stole på, som har størst mulig ytelse, moderne design og er laget av materialer av høy kvalitet for mange års holdbarhet.

Familiebedriften startet i 1906 og har over 30 års erfaring i å produsere gassgriller. Alle gassgriller er produsert i nordamerikanske fabrikker i Huntington Indiana, Dickson Tennessee og Waterloo Ontario.

Garanti på våre griller

Alle griller leveres med omfattende garantiordninger. Les hele oversikten over garantiordningene til BroilKing. Garanti

Viktig å tenke på når du velger grill:

  • Hvor mange skal du ha til bords?
  • Ser du for deg store hagefester eller bare kjernefamilien?
  • Hvor skal grillen stå. Har du god plass i hagen eller på terrassen, eller begrenset plass på balkongen?
  • Hvor ofte griller du? Skal du bare grille en håndfull ganger i sommerferien eller er du en entusiast som griller hele året? 

Skal du kjøpe deg en ny grill i år, men er usikker på om du bør velge gassgrill eller en annen type? Her finner du fordelene ved å velge gassgrill

Les mer om BroilKing i Montér - klikk på brosjyren! 

Slipp grillgleden løs!

Planlegg!
Nøkkelen til en god grillopplevelse ligger i planleggingen. Skriv handleliste, vær nøye med innkjøpene og lage det som kan lages på forhånd. Marinering av kjøtt, snitting av grønnsaker og tilbereding av salat skal gjøres i god tid før gjestene ankommer.

Øv deg!
Gjør deg kjent med grillens forskjellige varmesoner og øv. Det er stor forskjell på indirekte og direkte varme. Vær også tålmodig og sett av tid til ettersteking. Dette gjelder særlig storfekjøtt!

Vær kreativ!
Nesten alt kan grilles. Mens vi tidligere stort sett sverget til
pølser, koteletter og burgere – har heldigvis oppfinnsomheten blitt større med årene. Grønnsaker, frukt, skalldyr og pizza gjør seg ypperlig på grillen hvis du har det rette tilleggsutstyret!

Grille kan du gjøre - hele året!

Ta vare på grillen din !

For å holde gassgrillen i orden, må du bruke litt tid på vedlikehold. Dette er avgjørende både for smaken på maten og hvor mange år grillen din skal fungere perfekt. Rengjøring og vedlikehold er rett og slett en del av det å grille.

Vi kan enkelt dele vedlikehold av gassgriller inn i tre intervaller:

Hver gang du griller:
Forvarm grillen på høyeste varme med lokket stengt i 8-10 minutter. Deretter bruk en stålbørste og børste grillristen ren for rester etter siste grilling. Når du har grillet ferdig, steng alle brennere og gassflasken. Nyt maten med familie og venner

Ved behov:
Avhengig av hvor ofte du griller kan det være behov for generell rengjøring og kontroll. Følg prosedyren over og la grillen kjøle seg helt ned. Ta ut løse deler og inspekter grillboksen, brennere og dryppform. Ta bort matrester og sot som forklart i bruksanvisningen. OBS! Vask aldri noen av delene i maskin, bruk ikke sterke kjemiske produkter eller høytrykksspyler! Husk å olje inn grillristen og Flave-R-Wave™ før du legger de tilbake i grillen.

En gang i året:
Om du ikke griller hele året og vil sette bort grillen for vinteren:
Løft ut grillristen, børst bort matrester, olje grillristen lett, pakk den inn i avispapir og oppbevar den inne. La grillen stå ute eller i en ventilert bod. Koble løs regulator/slange fra gassbeholder og legg over grilltrekk. Før du skal bruke grillen igjen på våren bør du første gang gjøre en årlig som forklart i bruksanvisningen. Slik bevarer du grillen best.