Våre garasjemodeller

Er du ute etter ny garasje, men usikker på hvor du skal begynne? Hos oss får du alle garasjemodeller fra Igland Garasjen slik at du kan finne den modellen som passer din stil og dekker dine behov. Velg mellom garasjer i funkisstil, tradisjonell utførelse eller med valmet tak tilpasset din bolig.

En garasje er mye mer enn et hjem til bilen din. Enten du ønsker å bruke garasjen som verksted, hobbysted eller drømmer om god plass til lagring av utstyr, har vi garasjen for deg. Her har vi samlet våre garasjemodeller fordelt mellom enkelgarasjer, dobbelgarasjer, trippelgarasjer og garasjer i rekke slik at du kan finne modellen du er ute etter! 

Enkelgarasjer

Med en enkelgarasje får du plass til én bil, og med rett utforming kan den tilpasses dine behov og ønsker. Velg mellom garasjer med eller uten loft, alt ettersom du er ute etter lagringsplass på loftet, eller en garasje som bygger lavt i terrenget. 

Send en uforpliktende garasjehenvendelse

Dobbelgarasjer

En dobbelgarasje gir god plass for inntil to biler og er et populært valg blant våre kunder. Velg mellom modeller med enkel eller dobbel garasjeport, bod og carport eller modeller med loft for ekstra lagringsplass. 

Trippelgarasjer

Har du flere biler enn to og ønsker at alle kan stå under samme tak? Da kan en trippelgarasje være tingen for deg. Oppbevar bilen, tilhengeren, snøscooteren eller motorsykkelen under tak og få dessuten god plass til lagring.

Rekkegarasjer

Bor du i borettslag og er ute etter ny garasje? En rekkegarasje kan være alt fra en treromsgarasje og opp til flere titalls rom. Igland Garasjen sine rekkegarasjespesialister gjennomfører prosjekter på flere hundre rom for sameier, borettslag eller for deg som har en stor privat bilpark. 

Neste steg: Velge ferdigstillingsgrad