Våre garasjemodeller

Er du ute etter ny garasje, men usikker på hvor du skal begynne? Her har vi samlet alle våre garasjemodeller slik at du kan finne den modellen som passer din stil og dekker dine behov. Velg mellom garasjer i funkisstil, tradisjonell utførelse eller med valmet tak tilpasset din bolig.

En garasje er mye mer enn et hjem til bilen din. Enten du ønsker å bruke garasjen som verksted, hobbysted eller drømmer om god plass til lagring av utstyr, har vi garasjen for deg. Her har vi samlet våre garasjemodeller fordelt mellom enkeltgarasjer, dobbeltgarasjer, trippelgarasjer og garasjer i rekke slik at du kan finne modellen du er ute etter! 

Enkeltgarasjer

Med en enkelgarasje får du plass til én bil, og med rett utforming kan den tilpasses dine behov og ønsker. Velg mellom garasjer med eller uten loft, alt ettersom du er ute etter lagringsplass på loftet, eller en garasje som bygger lavt i terrenget. 

Dobbelgarasjer

En dobbelgarasje gir god plass for inntil to biler og er et populært valg blant våre kunder. Velg mellom modeller med enkel eller dobbel garasjeport, bod og carport eller modeller med loft for ekstra lagringsplass. 

Rekkegarasjer

Bor du i borettslag og er ute etter ny garasje? En rekkegarasje kan være alt fra en treromsgarasje og opp til flere titalls rom. Iglandgarasjen sine rekkegarasjespesialister gjennomfører prosjekter på flere hundre rom for sameier, borettslag eller for deg som har en stor privat bilpark. 

Send en uforpliktende garasjehenvendelse