Enten du ønsker å tilpasse og gjøre justeringer på en av våre garasjemodeller eller du ønsker å tegne din helt egen garasje, ta kontakt med Byggeservice avdelingen i ditt nærmeste byggevarehus. 

Ta utgangspunkt i skisser eller annen garasjemodell

Ta med deg bilder og eller tegninger av huset ditt om du vil at vi skal tilpasses garasjen til huset ditt. Eller lag en skissetegning på hvordan du ønsker at din nye garasje skal se ut. Du kan også ta utgangspunkt i en av våre garasjemodeller og vi tegner om modellen etter dine ønsker. 

Når du og vår byggeserviceansvarlig har blitt enige om hvordan garasjen skal se ut sender vi skissene til tegningsansvarlig. De tegner ut drømmegarasjen og sammen med din kontaktperson i byggevarehuset, blir dere enige om tegningene er etter ønske og godkjenner byggetegningene. Dersom du er usikker på hva som kreves av godkjenninger, gjør deg kjent med regler for bygging av garasje her

Garasjetegninger til fast pris

Tegning av endringer på eksisterende garasjemodell eller ny garasje har vi gode priser på. Det er fastsatte priser på 3 nivåer, slik at du som kunde har en forutsigbar og fast pris å forholde deg til. 

  • Nivå 1 Fastpris 1.990,- for mindre justeringer på en av våre eksisterende garasjemodeller
  • Nivå 2 Fastpris 3.590,- for endring av form eller vinkler
  • på en av våre eksisterende garasjemodeller
  • Nivå 3 Fastpris 7.000,- for tegning av en ny garasje etter egne ønsker og mål 

Fra vi mottar skisser tar det ca 2 uker til du får tegning av din drømmegarasje i retur. Når dere er samstemte om hvordan garasjen skal se ut godkjennes tegningen av deg som kunde. 

Kort leveringstid for materialer til garasje

Selger i vår byggeserviceavdeling mengdeberegner og bestiller alt av materialer du trenger for å bygge garasjen. Tiden det tar fra bestillingen er sendt, til du har materialene levert tar ca. 2-3 uker (takstoler kan ta noe lenger tid i høysesong og kapasitet). Du kan velge om du ønsker å få alt levert samtidig, eller om du vil dele opp leveransen i 3 deler for å gjøre det enklere for deg som kunde. 
1. delleveranse - Grunnpakken du trenger for å støpe såle. 
2. delleveranse - Alt av trelast
3. delleveranse - Takstoler og takstein etc. 

Dersom du skal bygge garasjen selv har vi deltajerte filmer for fremgangsmåten. 
Dersom du ønsker hjelp av en håndverker hjelper vi deg med det også.