Alt om garasje

En garasje kan romme mer enn bare bilen. Den kan også være en oppbevaringsbod, hobbyrom, smørebod og utstyrsbod. Garasjen må også passe til din stil, vi hjelper deg gjerne med å tegne garasjen du ønsker deg. Vi kan også gi deg gode råd på veien til ny garasje!

Sort moderne Balder-garasje. Sort funkishus og oppkjørsel
Balder – Moderne funkis dobbeltgarasje

Vi har drømmegarasjen!

En garasje kan gjøre familielogistikken mye lettere, ingen skraping av snø og is, og man kan få et sted til å oppbevare ski, sykler og annet som ikke må være inne i huset. I tillegg til å være praktisk så kan også en garasje være pen og passe til huset ditt. Vi har et bredt utvalg av ferdiggarasjer, men vi kan også tegne akkurat den garasjen du ønsker deg. Enten om vi tegner om en av garasjene vi allerede har, eller om du vil ha noe helt annet. Les mer om tegnehjelp for garasje her.

Hvis du lurer på noe kan du alltid ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus, hvor vi kan hjelpe deg kjøp og rådgivning!

Garasjemodeller

Se alle våre garasjemodeller

Skal du bygge garasje?

Her har vi samlet filmer og artikler som er nyttige hvis du skal bygge garasje.

Se alle artikler om garasje

Innredning og garasje 

Vi har også praktisk tilbehør til garasjen som garasjeportåpner, hyller, sykkelstativ og annet du trenger for at garasjen din skal bli så nyttig og praktisk som mulig.

Se flere varer i nettbutikken:

Garasjeinnredning Garasjeport og garasjeportåpner

Film fra vår funkis dobbeltgarasje – Balder

Se film fra denne stillige funkisgarasjens hos en familie i Brumunddal. Det er en Balder-garasje, tilpasset til familien, og satt opp med kledning som matchet deres artikitekttegnede funkishus. Det ble utrolig flott! Du kan se bilder og lese om hvordan de satte opp garasjen selv, i artikkelen her.