Alt om ytterdør

Hos oss kan du velge akkurat hva slags førsteinntrykk hjemmet ditt skal gi. Finn din stil, orienter deg i mylderet av design og funksjonalitet, og tilpass valget av ytterdør helt etter ditt behov.

Grått moderne hus med sort ytterdør

 

Slik kjøper du ytterdør hos Montér 

Vi har en del ytterdører for salg på nett, men vi kan også bestille opp akkurat det du måtte ønske deg. I våre byggevarehus kan du få hjelp til å finne en utgangsdør som passer akkurat til ditt hus eller din hytte. Vi har dører i alle prisklasser og alle stiler, enten du ønsker en stilren moderne dør, en mer tradisjonell dør, eller kanskje en herskapelig dobbeltdør. Du kan velge mål, design, dørhåndtak, utforming og farge fra vår dørkolleksjon, eller du kan lage din helt eget design for inngangsdøren. Vi har kvalitetsdører fra leverandører som Swedoor, Gilje, Nordan, Diplomat og Opus.

Spesialdesignet ytterdør?

Du kan også få spesialdesignet din egen ytterdør, med for eksempel husnummeret inn i døren. Dette setter et unikt preg på din ytterdør. Døren er tross alt det første dine gjester møter. Du kan også velge stil og farge på dørhåndtaket, eller om du vil ha en elektrisk lås med kode eller fingeravtrykk. 

Ønsker du å bestille ytterdør?

Fyll ut skjema her eller ta kontakt med ditt nærmeste Montér byggevarehus. 

Fyll ut skjema for forespørsel om ytterdør

dør

Trend 2023: Ytterdør med sidefelt

Les mer
gilje ytterdør med sidefelt

Å kjøpe ytterdør på nett

Vi har en del av vårt ytterdørutvalg tilgjengelig på nett, men du kan alltid kontakt ditt byggevarehus for å bestille det du ønsker. Vi har også boddører, balkongdører og brannklassifisert dører.

5 ting å tenke på når du skal velge ytterdør

1. Hvor skal døren brukes?

Til hovedinngangen eller kjøkkeninngangen? Plassering avgjør ofte utseendet på døren. Velg enklere dører for kjøkkeninngangen, og mer prangende dører til hovedinngangen.

2. Hvordan er forholdene bak døren?

Er det behov for mer dagslys i entreen? Ytterdører med et vindusfelt vil bidra til litt mer lys. Vurder også om det kan være lurt å sette inn et overlys eller et sidefelt for å øke dagslyset.

3. Hvilken stil har husets fasade? 

Døren du velger bør gjenspeile og understreke resten av husfasaden. Før du bestemmer deg for om du skal ha tette dører med glatte flater eller fyllingsdører med glass og sprosser, vurder først hvilken dørstil som
passer best til din bolig og nåværende innredning, f.eks. klassisk, trendy, eksotisk, funkis, eller minimalistisk.

4.Hvilken farge skal ytterdøren ha?

Fargevalget på ytterdøren har mye å si, ikke bare for hvordan døren og inngangspartiet blir oppfattet, men hele huset. Det kan være like riktig å velge en dør i en sterk, klar farge som en ytterdør som har samme farge, men i en annen nyanse, som huset. Det er din og husets personlighet som avgjør.

5. Hvordan er klimaet der du bor?

Bor du i de kaldere delene av landet, bør du passe på at ytterdøren du velger har god varmeisolasjon. Det samme gjelder hvis du har en bolig med åpne løsninger og manglende entré. Spør hvilken U-verdi døren har. Jo lavere verdi, desto bedre isoleringsevne.

 

Kodelås eller sort dørhåndtak?

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til ytterdører. Du kan velge å ha en elektronsisk lås, kanskje du vil ha med fingeravtrykk? Eller om du bare vil ha et dørhåndtak som skiller seg ut. Vi kan skaffe det meste, finner du ikke det du vil ha på nett, kontakt ditt lokale byggevarehus.

Se vårt utvalg av dørtilbehør

våre tjenester

Ferdig Montert ytterdør

Les mer
FM ytterdør