Velg dine perfekte innerdører inkludert skyvedører

Moderne eller klassisk? Vindusdør eller skyvedør? Med eller uten dempelist? Sort dør? Hos oss får du dører som passer til alle stiler og behov. Se hva ulike innerdører kan gjøre for et rom, og få tips om å skifte dør selv.

Du kan velge massive dører for å redusere støy, glassdører for å åpne opp rommene, stilrene, glatte dører, klassiske profilerte dører og skyvedører. Det er opp til hva du trenger, og hvordan du ønsker at dørene skal uttrykke husets personlighet.

Velg innerdører fra vårt store utvalg

Pene og funksjonelle innnerdører er både viktige interiørelementer og praktiske nødvendigheter, med utallige valgmuligheter for funksjon, oppbygging og materialvalg. 

Du kan velge massive dører for å redusere støy, glassdører for å åpne opp rommene, stilrene, glatte dører, klassiske profilerte dører og skyvedører. Det er opp til hva du trenger, og hvordan du ønsker at dørene skal uttrykke husets personlighet.

Se vårt utvalg av innerdører i nettbutikken

Tips! I Norge har vi hatt et standardisert mål for innerdører og karmer siden 1972. Hvis din nåværende dør er nyere og er utstyrt med snap in-hengsler er det enkelt å bytte bare dørbladet.

Velg stil og kvalitet på innerdørene

Hos oss kan du velge blant flere moderne eller klassiske varianter, og få spesialtilpassede dører som passer perfekt til din personlige stil. Velg blant våre forskjellige typer karmer,  låsesylindere, dørhåndtak, og annet tilbehør for å sette prikken over i-en. 

Om det er utseendet som teller mest kan du velge et rimelig dørblad. Om det er viktig for deg å isolere for støy eller temperatur bør du gå opp ett eller to kvalitetsnivåer.

Har du for eksempel en tenåring i hus som liker å spille høy musikk om kvelden? Eller kanskje du ønsker å ha middagsgjester eller se på TV mens husets minste sover i naborommet? Da bør du vurdere en dør med støydempende kvaliteter.

Tips! Dersom du har liten plass, sparer du viktige kvadratmetre ved å velge skyvedør. Flere av våre innerdører kan også brukes som skyvedør. Det er enkelt å ettermontere en skyvedør ved å feste skyvedørskarmen i eksisterende vegg og kle den med interiørplater.

Bredt utvalg innerdører i våre byggevarehus

Ønsker du å ta og føle på de forskjellige dørene før du bestemmer deg, eller leter etter noe annet enn det du finner i nettbutikken, kan du ta turen innom et av byggevarehusene våre. Her får du hjelp til å velge design og materialer fra sortimentet, eller til å designe din egen dør.

Klar for å montere din nye innedør? 

Vi gir deg gjerne gode råd og hjelp til å velge den døren som passer best for deg og din bolig. Om du skal skifte ut en dør for første gang selv, kan du ta en prat med våre spesialister i byggevarehusene. Vi har Norges største dør- og vinduslager, og kan hjelpe deg med å gjøre enkle tilpasninger på dørhøyder, både rett og mot skråtak. Vi kan også montere ferdig karmer på dørbladet og tilpasse den døren du ønsker til skyvedør. 

Er du klar for å sette i gang, kan du følge vår guide for hvordan du monterer din nye innerdør.

Neste steg: Montere innerdør