Alt om innerdører

Moderne eller klassisk innerdør? Vindusdør eller skyvedør? Sort eller farget dør og karm? Hos oss får du dører som passer til alle stiler og behov. Se hva ulike innerdører kan gjøre for et rom, og få tips om å skifte dør selv.

Sort innerdør og karm, mot grå vegg og lys tregulv
Innerdør Bris fra Scanflex

 

Bredt utvalg av innerdører

Vi har et bredt utvalg av innerdører for salg på nett, men skulle du ikke finne akkurat det du ønsker deg, kan du kontakte ditt nærmeste byggevarehus. Vi har mulighet til å bestille det aller meste.

En pen og funksjonell innerdør er både et interiørelement og en praktisk nødvendighet med utallige valgmuligheter for funksjon, oppbygging og materialvalg. Vi har dører i alle prisklasser, farger og  stiler. Vi har innerdører både til hus og til hytte, enten du ønsker moderne dører eller mer tradisjonell dører.  Du kan velge mål, design, dørhåndtak, utforming og farge fra vår dørkolleksjon. Vi har kvalitetsdører fra leverandører som Opus, Scanflex og Swedoor.

Se vårt utvalg i nettbutikken, eller ta kontakt med ditt nærmeste Montér byggevarehus for rådgivning og bestilling av varer som ikke er på lager.

Utvalg i nettbutikken av innerdører

 

3 ting å tenke på når du skal velge innerdører

1.Hvilken stil?

Moderne eller klassisk? Glass- eller skyvedør? Det er opp til hva du trenger, og hvordan du ønsker at dørene skal uttrykke husets personlighet. Hos oss kan du velge blant flere moderne eller klassiske varianter, og få spesialtilpassede dører som passer perfekt til din personlige stil. Velg blant våre forskjellige typer karmer, låsesylindere, dørhåndtak, og annet tilbehør for å sette prikken over i-en.

2. Hvilket behov?

Skal du velge massive dører for å redusere støy, glassdører for å åpne opp rommene, med eller uten dempelist? Om det er utseendet som teller mest kan du velge et rimelig dørblad. Om det er viktig for deg å isolere for
støy eller temperatur bør du gå opp ett eller to kvalitetsnivåer.
Har du for eksempel en tenåring i hus som liker å spille høy musikk om kvelden? Eller kanskje du ønsker å ha middagsgjester eller se på TV mens babyen sover i naborommet? Da bør du vurdere en dør med
støydempende kvaliteter.

3. Hvor mye plass er tilgjengelig

Dersom du har liten plass, sparer du viktige kvadratmetere ved å velge skyvedør. Flere av våre innerdører kan også brukes som skyvedør. Det er enkelt å ettermontere en skyvedør ved å feste skyvedørskarmen i
eksisterende vegg og kle den med interiørplater.

Dørhåndtak

Et stilig dørhåndtak er prikken over i'en. Vi har et bredt utvalg av dørhåndtak, enten du vil ha en moderne stil, eller en mer tradisjonell.

Se vårt utvalg av dørhåndtak i nettbutikken

Skal du sett inn ny dør selv?

Vi viser deg hvordan, se steg for steg forklaringer her.