Støttemur

Ønsker du å dele av tomten, lage skjerming mot naboen eller dele tomten i forskjellige nivåer? Med støttemursystem fra Aaltvedt kan du få det som du selv vil ha det!

En støttemur kan være en problemløser på mange områder, og samtidig bidra til et flott utemiljø. Se gjennom vårt utvalg fra Aaltvedt og bli inspirert. Har du store planer for uteområdet ditt og ikke helt vet hvor du skal begynne, kan du kontakte Byggeservice i et av våre byggevarehus , så får du hjelp fra start til slutt.

Se også:

Ønsker du støttemur til ditt uteområde? 

Montér har byggevarehus fra sør til nord, dermed kan leverandør, priser og leveringstid variere. Ta kontakt med ditt lokale byggevarehus for gode råd og en hyggelig handel.

Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus

Knekt Støttemur - enkelt og rett design

Knekt Støttemur passer til de aller fleste mijøer med sitt rette og enkle design! Selve mursystemet består av normalblokk, hjørne, hel og halv ende. I tillegg har den en topplate med knektform på begge sider. Med Knekt Støttemur mursystem kan du enkelt bygge med muligheter for innvendige og utvendige kurver ute at du trenger spesialblokker. 

Varianter av Knekt Støttemur:

 

Kombimur - mange bruksområder

Kombimur lever virkelig opp til navnet sitt da den kan brukes til mange kombinasjoner som portstolpe, støttemur og som innvendig og utvendig hjørne til Mini Støttemur.

Kombimur finnes både som knekt og glatt variant med lik fas som Mini Støttemur. Med den kjekke låsevinkelen kan portstolper settes opp i en fart, med forbruk av 4 blokker og 4 vinkler per skift. En 60x60 helle på toppen gjør seg utmerket.

 

Rådhus Støttemur - fleksibel og dekorativ

Den tromlede Rådhus-steinen kan brukes til mye! Blant annet som dekke, støttemur, trapper og pyntemur. Den tillater buede konstruksjoner, den kan være loddrett og den kan også skrås mot terrenget. Rådhus Støttemur har i tillegg en patentert låsemekanisme kalt Geoloc, som sørger for feste mellom blokkene og innfesting av jordarmeringsnett.

Rådhus støttemur kan du få som Gråmix og Brunmix i flere former:

Farger:

 

Former:

 

Mini Støttemur - en klassiker og en bestselger

Med sitt enkle og pene utseende er Mini Støttemur en klassisker og en bestselger. I tillegg er blokkene små og enkle å håndtere. De trenger verken mures eller limes, da det er et spor i bakkant som låser skiftene. Mini Støttemur har mange tilpasningsblokker, kurveblokk, halvstein, hjørner og skrå endeblokker. Mulighetene er altså mange for å finne gode løsninger enten det er i skrått terreng, nivåforskjeller opp til naboen, eller om du skal bygge opp plenen litt, og trenger en kant ned til belegningssteinen. 

Mini Støttemur fås i disse formene:

Teknisk informasjon

Mini Støttemur har svært mange dimensjoner. Vi anbefaler derfor at du tar kontakt med våre fagfolk i Byggeservice-avdelingen i en av våre byggevarehus, så hjelper våre medarbeidere deg med å finne pris, og hva du trenger til ditt prosjekt. 

Ønsker du støttemur til ditt uteområde? 

Montér har byggevarehus fra sør til nord, dermed kan leverandør, priser og leveringstid variere. Ta kontakt med ditt lokale byggevarehus for gode råd og en hyggelig handel.

Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus

 

Få det vakkert og varig med belegningsstein! Belegningsstein er svært enkelt å jobbe med, og du kan få det omtrent som du vil. Se gjennom vårt utvalg av belegningsstein fra Aaltvedt og bli inspirert.