Heller

Få et eksklusivt og helhetlig uttrykk på ditt uteområde! Heller gir et flott og moderne utseende, samtidig som det er varig. Se gjennom vårt utvalg fra Aaltvedt og bli inspirert.

Heller kan være med på å gi et helhetlig og eksklusivt uttrykk til uteområdet ditt. Bruk det som en gangvei gjennom gressplen eller dekorstein, eller legg det helhetlig sammen på terrassen så slipper du jobben med å beise terrassebord. Ved bruk av heller får du et tidsriktig og varig underlag som gjør seg godt i de fleste miljøer.

Se også:

Ønsker du heller til ditt uteområde? 

Montér har byggevarehus fra sør til nord, dermed kan leverandør, priser og leveringstid variere. Ta kontakt med ditt lokale byggevarehus for gode råd og en hyggelig handel.

Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus

Skal du legge heller selv? Se våre videoer av forarbeid og stenlegging med huskeliste til hva du trenger og gjør jobben selv, helt enkelt! 

Helle Rådhus - allsidig med rustikt preg

Helle Rådhus er et rustikt tilskudd til vårt utvalg av heller. Den passer inn i de fleste miljøer og kan brukes til mye. Bruk den som helle i hagen, som belegningsstein i oppkjørselen, eller som topphelle til støttemuren din. 

Helle Rådhus fås i to farger:

 

Helle Premium - betong med utseende som naturlige materialer

Helle premium er laget av betong, men med et utseende som ser ut som naturlige materialer. Hellene er svært enkle å holde rene, da de er overflatebehandlet med tolags impregnering, som gjør at smuss og skitt ikke fester seg. Passer kjempe fint på terrasse, under pergolaen, rundt basseng eller på trappen. 

Vi anbefaler at hellene legges med 3 mm fug, og at man bruker fliskryss, så ikke hellene blir "chippet" ved legging.

Helle Premium fås i tre varianter:

 

Helle Grå - rene linjer med slett overflate

Ønsker du deg et helhetlig underlag som aldri går av moten? Helle Grå får du som kvadratiske og rektangulære heller, som passer like godt inn i stilen om du har et tradisjonelt hus, eller du har et hus med et mer moderne preg. Kombinerer du de i tillegg med andre stener som belegningsstein eller brostein kan du skape et mer personlig uttrykk på uteområdet ditt.

Helle Grå fås både som kvadratisk og rektangulær i flere forskjellige størrelser: 

 

Helle Cavazzo - tradisjonsrik og klassisk

Helle Cavazzo har et tradisjonelt utseende som er brukt i norskt utemiljø i en årrekke. Dens klassiske utseende passer fint inn i både hager, som gangvei eller foran inngangsdøren.

 

Ønsker du heller til ditt uteområde? 

Montér har byggevarehus fra sør til nord, dermed kan leverandør, priser og leveringstid variere. Ta kontakt med ditt lokale byggevarehus for gode råd og en hyggelig handel.

Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus

 

Ønsker du å dele av tomten? Med støttemursystem fra Aaltvedt får du det som du selv ønsker!