AUBO Nordic

Nordic er den perfekte blandingen av moderne romantikk og nordisk design. Med firkantede fyllingsdører, en rekke fargevalg og enkel vedlikeholdsflate, er Nordic en stilig og praktisk løsning for ditt nye bad.

Moderne romantikk

Nordic-serien er preget av de stramme dørene som passer perfekt inn i det romantiske hjemmet, men som heller ikke gjør seg bort i et arkitekttegnet funkishus. Fyllingsdørene har et firkantet uttrykk som skaper en rolig atmosfære på badet, uansett hvilket sluttresultat du er på jakt etter. Den nordiske looken kan nemlig krydres gjennom ditt personlige valg av farge, håndtak og benkeplate.

Enkelt vedlikehold

De utskårne dørene i Nordic-serien har et mer kvadratisk uttrykk enn, for eksempel, AUBOs klassiske Toscana-serie, noe som gjør dem enkle å tilpasse til alle typer bad og interiørstiler. Dørene er kledd med en folie som gir en elegant, matt overflate, og som samtidig gjør det enkelt å holde dørene rene. Bare vri opp en klut med vann og litt oppvaskmiddel, og støv og smuss vil være historie.

Fargelegg valget ditt

Som standard kan du få Nordic i en elegant hvit farge. Du kan også velge mellom 14 av de nyeste trendfargene – så får du akkurat det uttrykket som passer best på ditt bad!

5 gode grunner til å velge Nordic

  • Nordisk design på badet
  • Arkitektoniske, firkantede fyllingsdører
  • Dekket med folie for en elegant, matt overflate
  • Finnes i hvit (base) og kan males i 14 trendfarger
  • Enkelt å vedlikeholde og rengjøre