AUBO Venezia

Noen bad har med årene oppnådd en popularitet og status som gjør at de fortjener å bli kalt klassikere. Og så har vi bad som har plassert seg enda høyere på designhimmelen.

Aubo Venezia Bad
Foto: Aubo

Venezia er ett av disse bad. Med sine stramme linjer og knivskarpe symmetri har de nesten majestetiske flatene og integrerte håndtakslistene for lengst gjort designet til en absolutt bestselger hos nordiske badkunder. Et bad med et uttrykk som tar over rommet og sprer en aura av orden, overskudd og høy klasse.

DETALJER OM VENEZIA

Det finnes få baddesign som åpner for så mange kreative muligheter og vidt forskjellige uttrykk som Venezia gjør. Selv om de integrerte håndtakslistene er helt sentrale for både designet og funksjonen, kan du fortsatt la fantasien løpe løpsk med et stort utvalg forskjellige overflater, farger, kontraster og kanter.

Venezia kommer i 3 forskjellige typer: hvit folie, malt og med håndtakslist/kanter i tre med overflate i laminat/fenix. Her har du muligheten til å velge et hav av farger, og på laminat-/fenix-overflatene kan du velge forskjellige tresorter til håndtakslistene og kantene til dørene. Kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige

Venezia døren består av en 22 mm sponplate, som enten matlakers eller dekkes av folie eller laminat.

imagef4ux.png