AUBO Terna

Med Terna får du treets ettertraktede glød og et snekkerbad sitt fingertrykte uttrykk. Du får også større designfrihet — og mindre pris.

Ekte eik - Bare tynnere

Som den første kjøkken- og badprodusenten i Danmark, har AUBO introdusert et prisvennlig alternativ til heltreskuffer med fingertrykte samlinger. Serien heter Terna, og er kjennetegnet ved at skuffedørene er kledd med tynnskåret finér av det fineste eiketre, og deretter mattlakkert.

De flotte fingertrykkene på Terna-dørene er skapt som et estetisk snekkeruttrykk ved å kombinere to forskjellige utskjæringer av eiketrefinér.

Flott å se på og enkelt å holde rent

Eiketrefinéren på Terna-dørene er overflatebehandlet med en matt lakk. Det er med på å understreke skuffedørenes eksklusive snekkeruttrykk. Samtidig gjør lakken det lett å holde dørene fri for fingeravtrykk og smuss.

Stor valgfrihet

Trenden går nå i retning av å mikse forskjellige materialer og farger for å skape nye, personlige uttrykk.

På bildene er Terna-modulene mikset med elementer fra Sense-serien i den helt nye fargen Warm Grey.

Unikt produkt

AUBOs modell TERNA er et unikt produkt, fremstilt med god håndverksmessig utførelse av ulike naturmaterialer.

Alle naturmaterialer er unike, så på modell TERNA oppleves det med en variasjon i farger samt i plasseringen av de innsatte finerbitene.Disse variasjonene bør sees på som en naturlig del av TERNA-produktet og kan derfor ikke danne grunnlag for reklamasjoner.

Du kan også få Terna på kjøkkenet.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Andre relevante baderomsmodeller

Nysgjerrig på mer?