AUBO Siena

Det er noe forlokkende med Siena. Selv om badet med sin Italia-inspirerte minimalisme kanskje ikke gjør så mye ut av seg ved første øyekast, så inviterer det likevel til å bli betraktet, beundret og berørt.

Aubo siena bad

Når du lar en håndflate stryke forsiktig over den myke og soft-matte overflaten, forstår du veldig godt hvorfor Siena er noe helt spesielt. Noe helt unikt, uansett hvilken bygge- og interiørstil du vil tilpasse det til – nytt, gammelt, klassisk, avantgarde, rustikt eller romantisk.

Soft-matt overflate

Når nye kunder kommer inn til et Montér kjøkkensenter og lar blikket vandre rundt i butikken, stopper nesten alle for å få en ekstra titt på Siena. ”Det der er flott!” er vanlig å høre. Så skal de som regel bort for å ta på og erfare at den soft-matte overflaten holder det den lover. Og det gjør den.

Finn ditt nærmeste Montér byggevarehus

Siena kommer i 15 forskjellige farger

Den viste BASIC-fargen er standardfargen på døren. Du kan, mot tillegg, oppnå et enda modigere uttrykk hvis du velger en av 14 trendfarger i stedet for standardfargen. Samtidig kan du gjøre rommet akkurat så moderne som du vil, ved å tenke alternativt når du velger benkeplate og håndtak.

Siena Farger.png

Andre relevante modeller

Nysjerrig på mer?