Flisevelger

Velg din stil på baderommet

Baderom med grå fliser
Grå stue med grå fliser
Baderom i beige fliser

 

Flisekompaniets flisevelger

Med Flisekompaniets digitale showrom, flisevelgeren, kan du se badet før du har kjøpt en eneste flis. Her kan du velge fliser og se dem på gulv og vegger i både baderom, kjøkken, på uteplassen, i gangen, på soverommet og stuen.

I det digitale showrommet er det også mulighet til å se fliser på vegger og gulv i ulike fargetoner og strukturer, og du kan også legge til ulike løsninger på baderomsinnredning for å se helheten.

Trykk på bildet under for å prøve.

 

 

I noen utvalgte Montér byggevarehus finner du også Flisekompaniet under samme tak. Her finner du da alt fra byggevarer til fliser på samme sted med flotte utstillinger. Her får du gode råd til hvordan du kan pusse opp badet til en pris du kan leve med.

Kompetente, erfarne og kunnskapsrike ansatte kan hjelpe til med å gjennomføre dine byggeprosjekt. Flisekompaniet har knyttet til seg proffe flisleggere som følger lovpålagte krav til dokumentasjon – noe som er svært viktig når du pusser opp eller bygger et bad. Ta en tur innom for god hjelp og la deg inspirere.

Våre byggevarehus som har Flisekompaniets shop-in-shop er Montér Molde og Montér Sørra.

 

Fliser til alle rom

Vi har sett en enorm utvikling på baderomsfronten de siste 40 årene, og Flisekompaniet har vært med hele veien. Der får du gode råd om oppussing og flislegging av baderom, valg av dusjkabinett, servanter, baderomsmøbler, toalett, badekar og detaljer som passer ditt behov og din stil.

Hos Flisekompaniet finner du også løsninger til gulv og vegger på kjøkkenet, på gangen, i stua, på soverommet og til uteplassen. Du finner et bredt utvalg av fliser: Keramiske fliser, mosaikkfliser, flisheller og spesialflis. Flisekompaniet har også et godt sortiment av naturstein som marmor, skifer og granitt.

Eierskap

Flisekompaniet eies av Optimera, som er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Blant virksomhetene i Optimera finner du blant annet byggevarekjedene Montér og Byggi, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer og Hansmark.

Gå til Flisekompaniet