I testen ble det lagt vekt på balanse, siktelinje og håndgrepet på verktøyet når det kommer til brukervennlighet. I forhold til kapasitet ble det lagt vekt på motorkraft, brukstid/ladetid på batteri, effekt og kvalitet på snitt. Testen ble utført av to eksperter som jobber med elektroverktøy daglig, og som vet hvordan kvaliteten på et godt verktøy skal være for å få jobben gjort.

Les hele testen på dinside.no.

"Testens vinnere er Q-tools med en god kapp- og gjærsag, og en suveren stikksag."  

Q-tools har de beste el-verktøyene!

I testen er det Q-tools som har de beste el-verktøyene! Q-tools er da produsenten som har best kvalitet til rimeligst pris. 

  • Stikksagen er verktøyet som utmerker seg, og scorer høyt på alle punkter. Den kan love et pent snitt og effektiv saging, ved at pendelen og festet til bladet er såpass solid. Det blir omtalt at Q-tools stikksag kan minnes om en sag som vanligvis er mye dyrere i pris.
  • Kapp- og gjærsagen kommer også godt ut i denne testen uten noen klare mangler, til å være en kapp- og gjærsag av det rimeligste slaget. Den har en 1500 watts motor med 4500/omin, og leveres med ø 210 mm sagblad. I tillegg har den en kuttedybde fra 35-70 mm vinklet/rett for et perfekt resultat.